Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat prins mort de beat la volan, în Maramureş. Poliţiştii au cerut analiză INML după rezultatul etilotestului: alcoolemie record

Un bărbat care s-a urcat băut la volan a lovit o maşină parcată, la plecarea de pe loc, în Baia Mare. A fost testat de poliţişti, iar probele biologice au relevat o concentraţie de 3,38g/l alcool pur în sânge.

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 16:45

- Shutterstock

”Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare, în baza probatoriului administrat, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În fapt, ieri, 31 iulie, poliţiştii au intervenit la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că un bărbat de 58 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu s-ar fi asigurat la pornirea de pe loc şi a acroşat un autoturism ce era parcat”, a transmis, joi, IPJ Maramureş, potrivit News.

Bărbat prins la volan cu alcoolemie record: 3,38g/l alcool pur în sânge

Sursa citată a precizat că şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1.43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articolul continuă după reclamă

Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, unde i s-au recoltat probe biologice, stabilindu-se o concentraţie de 3,38g/l alcool pur în sânge.

Bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Bărbat prins mort de beat la volan, în Maramureş. Poliţiştii au cerut analiză INML după rezultatul etilotestului: alcoolemie record