Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un accident în timp ce se pregătea de parastasul soției

Doi oameni şi-au pierdut viaţa într-un accident cumplit pe șoseaua care leagă Piteștiul de Curtea de Argeș. S-a întâmplat după ce un motociclist a lovit în plin un pieton care a traversat prin loc nepermis.

de Redactia Observator

la 19.09.2020, 11:52

Vezi și
  • Cei doi bărbaţi nu mai aveau puls.
  • Medicii au fost nevoiţi să declare decesul victimelor.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

Tânărul care conducea motocicleta avea 31 de ani, iar motorul nu era înmatriculat. Impactul l-a aruncat într-un refugiu de autobuz. Bărbatul pe care l-a lovit ieşise din curtea preotului, unde pregătea parastasul soţiei.

Din păcate, la întoarcerea spre casă, bărbatul a traversat direct pe șosea, fără să se asigure. N-a văzut motocicleta care, potrivit martorilor, venea cu viteză mare. După impactul extrem de violent, motociclistul s-a izbit de un refugiu de autobuz. Pietonul a fost aruncat într-un șanț.

La sosirea echipajelor medicale, cei doi bărbaţi nu mai aveau puls, iar medicii au fost nevoiţi să declare decesul victimelor.

Imediat după accident, zeci de prieteni ai motociclistului au venit la locul tragediei. Tânărul iubea motocicletele, făcea parte dintr-un club și, anul trecut, își pierduse un amic bun într-o tragedie asemănătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un accident în timp ce se pregătea de parastasul soției