Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Iaşi, operat la inimă şi intubat, a murit după ce a căzut de la etajul al 5-lea al spitalului în care era internat

Un bărbat de 44 de ani din Iaşi, operat la inimă, aflat în stare de inconştienţă, a căzut de la etajul al 5-lea al Institutului de Boli Cardiovasculare.

Vezi și

Incident straniu în Iaşi! Un bărbat de 44 de ani, operat la inimă şi intubat, aflat în stare de inconştienţă, a căzut de la etajul al 5-lea al Institutului de Boli Cardiovasculare din oraş. 

Medicii presupun că bărbatul s-ar fi trezit brusc, şi-ar fi smuls perfuziile şi s-ar fi aruncat în gol. Şi, cu toate că echipajele de la Salvare şi doctorii de la Terapie Intensivă s-au străduit zeci de minute să-l resusciteze, nu au avut succes.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală in rem. Este anchetă de proporţii şi la spital. Pacientul care şi-a pierdut viaţa ajunsese la spital după ce fusese înjunghiat de mai multe ori în inimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Iaşi, operat la inimă şi intubat, a murit după ce a căzut de la etajul al 5-lea al spitalului în care era internat