Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Morţi îmbălsămaţi în secret, într-un garaj din Constanţa: 'Mirosul este îngrozitor'

Situaţie revoltătoare într-un cartier din Constanţa, acolo unde oamenii îi acuză pe angajaţii Arhiepiscopiei Tomisului că îmbălsămează morţi într-un garaj.

de Redactia Observator

la 19.10.2018 , 10:43

Morţi îmbălsămaţi în secret, într-un garaj din Constanţa Morţi îmbălsămaţi în secret, într-un garaj din Constanţa - Arhivă

Situaţie revoltătoare într-un cartier din Constanţa, acolo unde oamenii îi acuză pe angajaţii Arhiepiscopiei Tomisului că îmbălsămează morţi într-un garaj.

Locuitorii de pe strada Medeea din Constanţa se plâng că în casa de la numărul 27B se întâmplă lucruri ilegale.

Casa aparţine unei biserici, iar oamenii acuză că, din toamna anului trecut, diferiţi indivizi aduc obiecte funerare şi le descarcă în garaj: sicrie, cruci sau pânze pentru îmbălsămat morţii.

Articolul continuă după reclamă

Oamenii cred că angajaţii bisericii folosesc garajul pentru a îmbălsăma morţi şi că, în unele zile, mirosul care vine din garaj este îngrozitor.

"Iniţial au renovat şi vopsit casa, aşa că nu au trezit nicio suspiciune. Doar că anumite activităţi care s-au desfăşurat noaptea, maşini venite care descărcau ceva în garaj, apoi un miros puternic de cadavru, tărgi plimbate prin curte", a declarat un vecin pentru adevarul.ro.

De cealaltă parte, oamenii Bisericii spun că la acea casă, care este proprietatea Arhiepiscopiei, există un depozit de obiecte funerare, însă în niciun caz nu sunt aduse cadavre.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Morţi îmbălsămaţi în secret, într-un garaj din Constanţa: 'Mirosul este îngrozitor'