Antena Meniu Search
x

Morţi încurcaţi la morga din Petroşani. Unul dintre ei a fost exhumat şi predat rudelor reale

Un incident incredibil s-a consumat la morga din municipiul Petroşani. Angajaţii instituţiei respective au încurcat doi morţi între ei şi i-au predat altor familii. Unul dintre bărbaţi a fost înmormântat înainte ca lumea să sesizeze eroarea.

de Redactia Observator

la 02.04.2019, 19:08

Rudele bărbatului mort din Vulcan nu şi-au dat seama că au înmormântat pe altcineva
Bărbat din Petroşani, exhumat la Vulcan după ce angajaţii de la Morgă au confundat doi morţi între ei - Gazeta de Dimineaţă

Un incident incredibil s-a consumat la morga din municipiul Petroşani. Angajaţii instituţiei respective au încurcat doi morţi între ei şi i-au predat altor familii. Unul dintre bărbaţi a fost înmormântat înainte ca lumea să sesizeze eroarea. S-a ajuns la exhumare şi un nou control efectuat de un medic legist.

Cei doi bărbaţi morţi erau ambii trecuţi de 70 de ani. Unul era din Petroşani, iar celălalt era din Vulcan. Însă în urma erorii comise de angajaţii spitalului, trupul neînsufleţit al bărbatului din Petroşani a ajuns la familia din Vulcan.

Culmea, oamenii nu şi-au dat seama că nu era trupul neînsufleţit pe care îl aşteptau. Conform Gazeta de Dimineaţa, oamenii au organizat un priveghi şi o înmormântare conform datinii.

Totul a ieşit la iveală când membrii familiei din Petroşani au mers la capela Spitalului de Urgenţă Petroşani. Fiul bărbatului din Petroşani şi-a dat seama că s-a produs o greşeală şi că acolo nu este tatăl său.

A sesizat autorităţile, care au demarat o anchetă. Iniţial, oamenii legii au crezut că este vorba despre o păcăleală de 1 Aprilie, dar anunţul s-a dovedit a fi cât se poate de real.

S-a stabilit că s-a ajuns la această situaţie după ce unul dintre angajaţii de la morgă a etichetat greşit morţii. Fiecare cadavru avea agăţată la mână o brăţară cu numele celuilalt decedat.

Trupul înmormântat la Vulcan a fost exhumat

Imediat, rudele bărbatului din Petroşani au început să adune documentele necesare pentru a obţine exhumarea trupului înmormântat la Vulcan.

În ciuda anumitor comentarii şi nemulţumiri, s-a mers la faţa locului inclusiv cu un medic legist pentru lămurirea situaţiei. În cele din urmă s-a stabilit clar că morţii au fost încurcaţi, după ce medicul a observat că trupul înmormântat la Vulcan avea lipit de talpă un autocolant cu numele său real.

În acest caz, procurorii din Petroşani au deschis dosar penal inclusiv pentru profanare de morminte, iar rudele celor doi bărbaţi morţi vor tragerea la răspundere a vinovaţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Morţi încurcaţi la morga din Petroşani. Unul dintre ei a fost exhumat şi predat rudelor reale