Antena Meniu Search
x

Galerie foto Moş Crăciun a ajuns şi în cea mai izolată comună din Delta Dunării. Mii de pachete pentru copiii şi bunicii, rupţi de lume: "E o minune, dovada că Moş Crăciun există!"

Asociația "Voluntari în Europa" a reuşit să strângă 2.400 de cadouri pentru copiii şi bunicii din comuna C.A. Rosetti, cea mai izolată din nord-estul Deltei Dunării. În urmă cu o lună, reprezentanţii asociaţiei anunţau că mai au nevoie de încă 300 de cadouri, cel puţin.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 22:30

Pachetele au ajuns în Delta Dunării din toate colţurile Europei. Comunităţile de români de peste hotare nu au uitat de cei de acasă şi au contribuit, după posibilităţi, pentru strângerea cadourilor. O parte dintre pachete au ajuns şi la comunitate de români din Ucraina, mai exact în regiune Herson.

"Pentru VOLUNTARI IN EUROPA nu exista si nu au existat granite. De aproape 4 ani diaspora s-a coagulat intr-o comunitate, o frumoasa tara virtuala – RoOmenia- in care oamenii sunt buni sunt facatori de bine , pentru a ne face bine. Si acum in prag de sărbători am reusit sa trimitem 2400 de cadouri pentru copiii necajiti si bunicii uitati aproape in toate zonele tarii. Pachetele au calatorit din mana in mana din toate colturile Europei purtate de tiruri, autobuze, dubite, masini mici, ba chiar si pe apa cu nava de la Navrom, deoarece am fost deja in comuna C.A.Rosetti din Delta Dunarii. ISU Tulcea ne-a fost ajutor de nadeje in actiunea din Delta.

Voluntarii din diaspora au impachetat si trimis cadourile strecurand in fiecare pachet o scrisoare emoțională cu drag de Romania. Gestul lor a fost primit cu mare bucurie si emotie de cei aflati in tara si pentru cateva momente ne-am impletit de la distanta gandurile si sentimentele. Nu i-am uitat nici pe cei din Ucraina si am reusit sa ajungem cu cateva zeci de pachete si la Kherson. Daca pare putin ceea ce am reusit sa facem si in acest an, pentru noi, pentru cei care au primit este o minune, dovada ca Mos Craciun exista!", se arată în comunicatul Asociației "Voluntari în Europa".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Moş Crăciun a ajuns şi în cea mai izolată comună din Delta Dunării. Mii de pachete pentru copiii şi bunicii, rupţi de lume: "E o minune, dovada că Moş Crăciun există!"