Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun le-a alinat suferinţa micilor pacienţi de la spitalul din Târgovişte

Pe patul de spital, prichindeii au avut parte de cea mai frumoasă supriză. Moşul a venit pe la ei încărcat cu daruri pentru fiecare în parte.

Vezi și

Pe patul de spital, prichindeii au avut parte de cea mai frumoasă supriză. Moşul a venit pe la ei încărcat cu. daruri pentru fiecare în parte. Alături de el au ajuns şi studenţii de la Teologie care le-au cântat colinde.

Mare le-a fost bucuria copiilor internaţi pe secţia de pediatrie a spitalului din Târgovişte, atunci când au văzut cine este în prag. Chiar Moş Crăciun, cu sacul plin de daruri. 

Uşor sfioşi, micuţii au venit rând pe rând lângă moş pentru a-şi primi cadoul mult dorit. Fiecare a promis că va fi cuminte şi că îl va asculta pe domnul doctor ca să se facă bine. 

Cristina Sima, jurist SJU Târgovişte: "Vor primi toţi copilaşii din spital şi din secţiile exterioare, sunt 190 de pacheţele, inclusiv pentru secţia de neonatologie."

Atmosfera a fost completată de un concert de colinde susţinut de studenţii Seminarului Teologic. Cei mici au fost ochi şi urechi. 

Moş Crăciun a mers apoi în vizită şi pe celelalte secţii ale spitalului ca să aducă pacienţilor internaţi bucurie şi speranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Moş Crăciun le-a alinat suferinţa micilor pacienţi de la spitalul din Târgovişte