Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun lucrează la STB. Este şofer pe linia 104 şi plimbă călătorii din Piaţa Operei până în Pantelimon. Pe traseu pune colinde şi oferă bomboane bucureştenilor

Moş Crăciun este şofer la... STB şi plimbă călătorii în fiecare zi prin Bucureşti. Şi-a împodobit autobuzul, iar pe traseu pune colinde şi le oferă bomboane în dar bucureştenilor. Şi el este nemulţumit de traficul din oraş, însă aglomeraţia îi dă timp să asculte dorinţele călătorilor între staţii.

de Redactia Observator

la 24.12.2023, 11:38

Vezi și

Moş Crăciun lucrează la STB. O postare pe TikTok l-a făcut celebru pe internet. Este şofer pe linia 104 şi plimbă călătorii din staţia Piaţa Operei până în Pantelimon. 

Moşul lucrează de 4 ani la Societatea de Transport şi porneşte în fiecare zi din autobaza Ferentari însă nu înainte să se îmbrace în Moş Crăciun.

Moş Crăciun: Fac acest obicei din plăcere, din tot sufletul meu pentru copii, pentru călători, pentru oameni. Să fim mai buni! La mulţi ani!

De la volan îi salută pe toţi bucureştenii

Pe acelaşi subiect

Autobuzul este împobodit şi călătorii ascultă pe traseu colinde. De la volan îi salută pe toţi bucureştenii. Pe traseu împarte bomboane copiilor care au fost cuminţi.

Şi şoferii din trafic primesc ceva dulce când Moşul prinde semaforul roşu. 

Este punctual aşa că îi ceartă pe colegii care întârzie pe traseu. Pentru că este şofer în Bucureşti şi el este nemulţumit de traficul din oraş. 

Moş Crăciun: Sunt multe maşini pe stradă şi lipsa benzilor unice pentru transportul public în comun pe mai multe bulevarde în care autobuzele stau mult în aglomeraţie. 

Partea bună este că are mult timp să asculte şi dorinţe. Deşi este toată ziua pe traseu, promite că va ajunge la timp cu cadourile. 

Moş Crăciun: Ho, ho, ho! Crăciun fericit şi la mulţi ani! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Moş Crăciun lucrează la STB. Este şofer pe linia 104 şi plimbă călătorii din Piaţa Operei până în Pantelimon. Pe traseu pune colinde şi oferă bomboane bucureştenilor