Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun, la plimbare cu autobuzul prin Braşov. Decorul mirific i-a cucerit pe cei mici: "Cântă colinde, se joacă în maşină. E o atmosferă de vis"

Vă invităm într-un voiaj de plăcere, cu autobuzul, prin Brașov. Și nu vorbim despre un autobuz obișnuit, ci chiar de autobuzul lui Moș Crăciun, pregătit special pentru copii. O dată ce aţi păşit în tărâmul simpaticului bătrânel veţi fi înconjurați de un decor mirific.

de Redactia Observator

la 24.12.2023, 11:23

Vezi și

După un an în care a transportat călători pe rutele obişnuite din oraş, acum autobuzul are o misiune specială. E noua sanie a lui Moş Crăciun. A îmbrăcat haine de sărbătoare şi e gata de plecare, iar decorul este unul de excepţie.

"Autobuzul lui Moș Crăciun circulă pe transportul în comun din municipiul Brașov. Traseul are o lungime de 55 de kilometri, însă cu adevărat spectaculos e modul în care autobuzul e aranjat, în interior", transmite Claudiu Loghin, reporter Observator.

Şofer: Sunt foarte încântaţi de idee. Foarte fericiţi copilaşii, foarte bucuroşi. Cântă colinde, se joacă în maşină. E o atmosferă de vis.

Echipa Moșului îi întâmpină pe călători încă de pe scara autobuzului

Se fac fotografii, se împart mici cadouri, se cântă, se spun poezii, iar promisiunea că în noul an vor fi la fel de cuminţi, este cea care primează pe parcursul călătoriei.

Reporter: Care a fost cea mai faină întrebare pe care v-au pus-o copiii?

Moş Crăciun: "Cu ce am venit aici?". Sania, zic, am lăsat-o pe munte.

Spiriduş: Eu sunt spiridușul, ajutorul lui Moș Crăciun.

Reporter: Care este misiunea dumneavoastră acum și în zilele acestea?

Spiriduş: Să împart fericirea la copilași, să îi bucur.

Autobuzul Moşului iese în trafic imediat după apusul soarelui. Și rămâne în circulație trei ceasuri. Timp berechet pentru cele mai importante discuții.

Turist: Foarte frumoasă plimbarea, foarte frumos proiectul. Este o idee bună, pentru că oferă bucurie celor mici. 

Autobuzul Moșului circulă zilnic, până pe 2 ianuarie, iar familiile cu copiii au, firește, acces gratuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun, la plimbare cu autobuzul prin Braşov. Decorul mirific i-a cucerit pe cei mici: "Cântă colinde, se joacă în maşină. E o atmosferă de vis"