Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun s-a rătăcit la Constanţa, unde a ajuns pe acoperişul gării din oraş

Numai că până la marea întâlnire cu prichindeii, bătrânul cu barbă albă a avut parte de o aventură pe cinste.

Vezi și

Numai că până la marea întâlnire cu prichindeii, bătrânul cu barbă albă a avut parte de o aventură pe cinste. A greşit destinaţia şi în loc să ajungă pe Tărâmul Magic al Crăciunului, s-a trezit pe clădirea gării din oraş. Pompierii l-au ajutat să coboare şi tot ei. l-au condus la adresa corectă!

În timp ce mulţimea de copii îl aştepta pe Moşul la Târgul de Crăciun, bătrânul cu albă striga după ajutor. Motivul?! S-a rătăcit, iar pe drum a avut parte de o aterizare cu peripeţii. Fix pe acoperişul gării din Constanţa, de unde doar pompierii l-au putut salva.

Zis şi făcut. După un apel la 112, o armată de pompieri a sărit în ajutor. 

Anca Chiriţă, purtător de cuvânt ISU Constanţa: "Colegii mei au primit o sesizare precum că pe clădire gării, în municipiul Constanţa, se află mai multe persoane în dificultate. S-au deplasat cu o autoscară, dar şi o autospecială de pompieri. Ajunşi la faţa locului aceştia l-au identificat pe Moş Crăciun."

Misiunea s-a încheiat cu succes, însă Moş Crăciun nu putea fi lăsat de izbelişte că doar avea tolba plină cu daruri. Ca să fie siguri că nu se mai rătăceşte, pompierii l-au dus cu autospeciala ISU la Tărâmul Magic al Crăciunului, spre surprinderea celor mici.

Copiii au fost răsplătiţi cu cadourile mult aşteptate dar şi cu un spectacol de poveste. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Moş Crăciun s-a rătăcit la Constanţa, unde a ajuns pe acoperişul gării din oraş