Antena Meniu Search
x

Motivul din spatele crimei urmate de sinucidere din Alba. Mama băieţelului de un an, spânzurat de tată, a ajuns la spital după aflarea veştii

Au ieşit la iveală noi detalii în urma crimei cumplite urmate de sinucidere din Alba. Tatăl găsit mort alături de copilul său se despărţise în urmă cu un an de mama băieţelului.

de Redactia Observator

la 26.03.2023, 11:41

- ISU Alba

Principalul motiv al crimei urmate de sinucidere din cartierul Ampoi din Alba Iulia a avut drept cauză răzbunarea. Bărbatul găsit mort împreună de copilul său se despărţise de mama celui mic în urmă cu un an, iar femeia a refuzat să se împace cu el, potrivit News. Acesta ar fi motivul pentru care tânărul a decis să îşi omoare fiul, spun vecinii bărbatului. 

Tatăl şi fiul său, găsiţi spânzuraţi în casă

Tânărul locuia cu chirie de aproape doi ani, în apartamentul în care cei doi au fost găsiţi morţi, iar după despărţirea de partenera sa bărbatul a fost văzut foarte rar împreună cu copilul. 

La aflarea veştii, mama băieţelului a intrat în stare de şoc şi a fost dusă la spital. După ce a fost stabilizată, a mers la poliţie pentru a da declaraţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Motivul din spatele crimei urmate de sinucidere din Alba. Mama băieţelului de un an, spânzurat de tată, a ajuns la spital după aflarea veştii