Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Motivul halucinant pentru care Rebeca a plecat de acasă. Fata de 14 ani din Timişoara a fost găsită după 7 zile

Rebeca, adolescenta dispărută de 8 zile de acasă, a fost găsită marţi noaptea la Lugoj, iar motivul pentru care susţine că a plecat de acasă e halucinant.

de Redactia Observator

la 18.04.2018 , 10:33

Rebeca a fost gasită Motivul halucinant pentru care Rebeca a plecat de acasă. Fata de 14 ani din Timişoara afost găsită după 7 zile

Rebeca, adolescenta dispărută de 8 zile de acasă, a fost găsită marţi noaptea la Lugoj, iar motivul pentru care susţine că a plecat de acasă e halucinant. Fata de 14 ani a fost descoperită de o patrulă de poliţie pe o bancă, într-un parc.

Ajunsă acasă, ea le-a spus părinţilor că în urmă cu o săptămână a visat că trebuie să plece de acasă. Aşa că atunci când a ajuns la Timişoara, după ce petrecuse de Paşte cu familia, la ţară, şi-a luat rucsacul de şcoală, a apus în el haine de schimb şi a ieşit pe uşă.

Nu a mai fost văzută de atunci şi nici nu a mai răspuns la telefonul mobil. Hainele pe care le luase cu ea au fost cele în care era îmbrăcată atunci când a fost găsită.

Articolul continuă după reclamă

Părinţii fetei nu cred povestea acesteia despre plecarea de acasă, mai ales că înainte să iasă pe uşă, acum o săptămână, a primit un telefon. În plus, ea are uşoare zgârieturi la cap.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Motivul halucinant pentru care Rebeca a plecat de acasă. Fata de 14 ani din Timişoara a fost găsită după 7 zile