Antena Meniu Search
x

Un motociclist beat, cu pasager, a lovit puternic din spate o mașină. Atât el, cât și pasagerul său au fost răniți

Un motociclist beat a provocat un accident destul de grav, pe raza localității Mineri, din Tulcea. Tânărul de 30 de ani, pe lângă faptul că băuse bine, avea și pasager. El nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din fața sa, intrând direct în acesta.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.09.2020, 21:53

- observator.tv
  • Pe lângă faptul că era beat, motociclistul a luat și pasager
  • Atât motociclistul, cât și pasagerul au fost răniți

Polițiștii din Tulcea au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul a avut loc pe DN22-E87.

"Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 30 de ani, din Niculițel, în timp ce conducea o motocicletă pe raza localității Mineri nu a păstrat o distanță de siguranță față de o mașină care circula în fața sa, condusă de un bărbat de 52 de ani, din Tulcea, cu care a intrat în coliziune. În urma impactului, au fost răniți motociclistul și un pasager de pe motocicletă. La testarea cu aparatul etilotest a motociclistului a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat", au transmis polițiștii.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un motociclist beat, cu pasager, a lovit puternic din spate o mașină. Atât el, cât și pasagerul său au fost răniți