Antena Meniu Search
x

Motocicliștii care schimbă vieți. Peste 300 de voluntari au reabilitat casele familiilor sărace

Băieţii răi şi cu motoare puternice s-au pus pe fapte bune! 300 de motociclişti din întreaga ţară au reabilitat casele unor familii greu încercate şi cu venituri mici din judeţul Constanţa. Iniţiativa face parte dintr-un proiect mai amplu, "Bikers For Humanity".

Vezi și

"Băieţii răi" şi cu motoare puternice s-au pus pe fapte bune! 300 de motociclişti din întreaga ţară au reabilitat casele unor familii greu încercate şi cu venituri mici din judeţul Constanţa. Iniţiativa face parte dintr-un proiect mai amplu, "Bikers For Humanity".

E o întreagă echipă. Unul dă cu glet, altul aduce planşete. Refac pereţi, construiesc acoperişul, ridică garduri.Toţi muncesc cot la cot şi ai spune că asta fac de când se ştiu. Doar că meseriile lor sunt altele. Îi uneşte dragostea pentru motoare şi dorinţa de a face bine celor din jur.

S-au adunat la fel de mulţi ca atunci când ies în gaşcă pe şosea. Doar că de data asta s-au adunat pentru alţii. 9 familii nevoiaşe din judeţul Constanţa au nevoie de ajutorul lor. Iar ei vor să-l ofere. Familia Niţă aproape că nu mai are acoperiş. În casa bătrânească moştenită de la părinţi plouă. Au trei fetiţe şi toate sunt premiante. 

O altă familie, aceeaşi durere. De două luni, capul familiei a rămas infirm. Nu mai poate munci. De renovarea casei, care stă să cadă pe ei, nici nu putea fi vorba. 

Şi familia Olticeanu a fost crunt lovită de soartă. În urmă cu trei luni, au pierdut unul dintre copii. O fetiţă. Pentru oameni, ajutorul primit este mai mult decât un gard ridicat. Este speranţă.

Este pentru al treilea an în care voluntarii-motociclişti fac asta. Şi nu va fi ultimul.

CRISTIAN HRUBARU, organizator:

E o parte din sufletul nostru lăsată acolo. Unii şi-au lăsat chiar sângele acolo. 

La prima ediţie "Bikers for Humanity" au participat 400 de motociclişti care au ajutat 36 de familii din Bacău. În 2017, au turnat fundaţiile pentru patru case sociale din Cumpăna. Iar, în acest an au reabilitat casele a nouă familii cu venituri mici din judeţul Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Motocicliștii care schimbă vieți. Peste 300 de voluntari au reabilitat casele familiilor sărace