Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mugurel a murit ars de viu într-un Audi TT făcut scrum, în Satu Mare. Maşina a luat foc după ce s-a izbit violent de un stâlp

Tragedie, noaptea trecută, pe un drum din Satu Mare. Mugurel C., un tânăr de 37 de ani din Gherţa Mică, a murit ars de viu într-un accident cumplit pe un drum din localitate. Maşina pe care o conducea, un Audi TT, s-a izbit violent de un stâlp şi a luat foc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.05.2021, 14:24

  • Şoferul unui Audi TT a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit cu maşina de un stâlp electric.
  • În urma impactului violent, bolidul a luat foc, iar tânărul de 37 de ani a rămas încarcerat. 

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 22.30, în localitatea Gherța Mare din județul Satu Mare.

Un apel la 112 anunţa un accident teribil, fiind solicitaţi pompierii pentru stingerea unui incendiu la un autoturism.

ISU Satu Mare

Şoferul unui Audi TT a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit cu maşina de un stâlp electric. În urma impactului violent, bolidul a luat foc, iar tânărul de 37 de ani a rămas încarcerat. 

Pe acelaşi subiect

ISU Satu Mare

În scurt timp, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de prim-ajutor.

Mugurel a fost găsit carbonizat în maşina făcută scrum

Au intervenit de urgenţă o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, o ambulanța cu echipaj de prim ajutor din cadrul Punctului de Lucru Turț, o ambulanța cu modul de terapie intensiva mobila din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

ISU Satu Mare

"Ieri seara, în jurul orei 22:10, pompierii negreșteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit în urma producerii unui accident rutier, la un autoturism, în localitatea Gherța Mică.

La fața locului s-au deplasat un ofițer și 11 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanța SMURD cu echipaj de prim ajutor din cadrul Punctului de Lucru Turț, o ambulanță SMURD cu modul de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean", a transmis ISU Satu Mare.

presasm.ro

Din nefericire, însă, forţele de intervenţie nu au mai putut face nimic pentru şofer.

Mugurel a fost găsit carbonizat în maşină.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şii imaginilor obţinute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Mugurel a murit ars de viu într-un Audi TT făcut scrum, în Satu Mare. Maşina a luat foc după ce s-a izbit violent de un stâlp