Antena Meniu Search
x

Muncitor mort pe un şantier, între A3 şi A7. Bărbatul ar fi căzut de la 8 metri înălţime, de pe o grindă

Accident mortal de muncă în judeţul Prahova. Un muncitor şi-a dat ultima suflare, pe un şantier al unei viitoare autostrăzi, după ce a căzut de la opt metri înălţime, de pe o grindă. Poliţia anunţă că a deschis dosar penal în urma evenimentului.

de Redactia Observator

la 14.03.2024, 15:29

Muncitor mort pe un şantier, între A3 şi A7. Bărbatul ar fi căzut de la 8 metri înălţime, de pe o grindă
Muncitor mort pe un şantier, între A3 şi A7. Bărbatul ar fi căzut de la 8 metri înălţime, de pe o grindă - Shutterstock

"La data de 13 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat despre faptul că pe un şantier dintre autostrăzile A3 şi A7, de pe raza comunei Dumbrava, a avut loc un accident de muncă.  În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului identificând un bărbat, întins pe sol, inconştient. Din verificări, a reieşit faptul că bărbatul de 63 de ani, din Bucureşti, lucra pe o structură din beton, de aproximativ 8 metri, iar la un moment dat, s-ar fi precipitat, căzând pe betonul de la baza structurii", transmit oficialii Poliţiei Judeţene Prahova.

Bărbatul a fost găsit mort de echipajul medical

La faţa locului a fost trimis un echipaj medical, însă la momentul sosirii acestuia bărbatul era mort, fiind constatat decesul.

Oficialii Poliţiei precizează că au fost informat Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova şi au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Muncitor mort pe un şantier, între A3 şi A7. Bărbatul ar fi căzut de la 8 metri înălţime, de pe o grindă