Antena Meniu Search
x

Curs valutar

3 muncitori beţi, filmaţi pe acoperişul unei case din Timiş. Unul îşi pierde pantalonii, ceilalţi în pericol să cadă (Video)

Trei muncitori beţi au fost filmaţi de un trecător pe acoperişul unei case din Giroc, în timp ce se ajutau unul de altul pentru a se da jos. Din motive încă neelucidate, doi dintre ei i-au dat jos pantalonii celui de-al treilea.

de Cristian Ionescu

la 05.02.2019 , 17:54

3 muncitori beţi, filmaţi pe acoperişul unei case din Timiş. Unul îşi pierde pantalonii, ceilalţi în pericol să cadă (Video)

Trei muncitori beţi au fost filmaţi de un trecător pe acoperişul unei case din Giroc, în timp ce se ajutau unul de altul pentru a se da jos.

Din motive încă neelucidate, doi dintre ei i-au dat jos pantalonii celui de-al treilea.

Muncitori beţi filmaţi pe acoperiş în timp ce se chinuiau să coboare

Articolul continuă după reclamă

Scene greu de descris în cuvinte pe acoperisul unei case de langa Timisoara, aflata in santier. Trei muncitori au fost filmati la Giroc in timp ce abia se tineau pe picioare si incercau sa coboare de la inaltime, scrie şi opiniatimisoarei.ro

Un localnic a filmat uluit toată întâmplarea

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toti cei 3 muncitori au fost la un pas sa alunece pe tigle si sa cada, iar la un moment dat, pe cand il trageau de haine pe unul dintre ei, i-au dat jos pantalonii.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » 3 muncitori beţi, filmaţi pe acoperişul unei case din Timiş. Unul îşi pierde pantalonii, ceilalţi în pericol să cadă (Video)