Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Muşcătoare" în serie, reţinută în Capitală. A atacat 6 persoane, de la fiică, la vecini şi poliţişti

Caz şocant în Capitală. O tânără de 29 de ani a fost reţinută după ce şi-ar fi muşcat vecinii. De acelaşi tratament ar fi avut parte şi agenții care încercau să o imobilizeze și să o ducă la secția de poliție, în urma incidentului. 

de Cristi Popovici

la 26.06.2024 , 17:36

Sunt acuzații de ultraj și alte violente aduse pe numele femeii de 29 de ani din Capitală. Ea, fiica și soțul ei locuiesc fără forme legale undeva în Sectorul 1, iar vecinii se plâng de comportamentul lor violent. Sunt mereu scandaluri între cei doi, muzică dată tare. La ultimul scandal, femeia ar fi amestecat niște pastile cu alcool și ar fi început să aibă halucinații, apoi și-ar fi lovit fetiță, iar vecinii de lângă ar fi sărit în apărarea copilei. Doar că au fost, la rândul lor, atacați de femeia care i-a mușcat de brațe. Rănile făcute au fost unele adânci, fiind nevoie de intervenția medicilor. De același tratament au avut parte și polițiștii chemați să aplaneze conflictul. Când i-au cerut să meargă cu ei la secție, această a început să-și dea singură palme și să-i muște pe agenți. Aceasta a fost încătușată, iar acum se află la Spitalul de Boli Psihice Obregia. 

Vezi și
Cristi Popovici Like

Nu poți să fii jurnalist dacă nu iubești adrenalina, provocările și, mai ales, oamenii. Este una dintre cele mai palpitante meserii din lume.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » "Muşcătoare" în serie, reţinută în Capitală. A atacat 6 persoane, de la fiică, la vecini şi poliţişti