Antena Meniu Search
x

Video "N-a făcut rău la nimeni, nu se poate așa ceva". Cine este principalul suspect în cazul dublei crime din Bran. Alexandra şi Nicu au murit sub o ploaie de lovituri

Un cuplu tânăr a fost găsit fără viaţă în propria locuinţă din comuna Bran. Poliţiştii au găsit una dintre uşile de la intrarea în casă spartă. Cei doi abia îşi uniseră destinele în vara anului trecut şi îşi dedicau viaţa ajutându-şi semenii: el era pompier, ea asistentă la Spitalul de Pediatrie. Poliţiştii nu au deocamdată un suspect, dar martorii cred că unul dintre verii pompierului ar putea fi autorul. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 16.01.2023, 16:54

Vezi și

Încă de la primele ore ale dimineţii, satul Şimon din comuna Bran a fost împânzit de poliţişti şi criminalişti. Vestea că Alexandra şi Nicu au fost victimele unui atac sângeros a cutremurat întreaga comunitate. După ce bărbatul de 38 de ani, pompier la ISU Moeciu, nu a mai ajuns la serviciu, colegii acestuia i-au alertat familia. Cumnata sa a fost cea care a găsit trupurile celor doi fără suflare în dormitorul de la etaj.

Cine este principalul suspect în cazul dublei crime din Bran

Mama bărbatului ucis: Tataie a văzut ușa spartă, asta la intrare de topor că e foarte groasă. N-a făcut rău la nimeni, nu s-a certat cu nimeni, nu se poate așa ceva. Indiferent dacă era ceva discuții, dar așa o criminalitate, o haiducie deci nu se poate în România. Cu 2 nopți înainte urla câinele, să știți sunt și astea ceva.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Ușa din termopan aflată pe lateralul casei a fost spartă, iar în acest moment polițiștii criminalistii ridică de la fața locului orice urmă îi pot conduce la aflarea adevărului.

Pe acelaşi subiect

În curtea casei, autorităţile au găsit un topor care ar putea fi arma dublei crime. Rudele îl suspectează pe unul dintre verii bărbatului ucis, care este agent de pază în Braşov.

Cumnata bărbatului ucis-reporter: A avut altercații cu vecinul din sus acum ceva timp, l-a târât și pe la judecătorie.

- Ce aveau de împărțit?

- Pe streașina casei hotarul vecinul a început să își lucreze pe sub streașină, nespunându-i lui adică i-a încălcat proprietatea că au un bazin acolo și s-au discutat.

Alexandra şi Nicu s-au căsătorit în luna august a anului trecut. Şi ea îşi făcuse din salvarea de vieţi o misiune. Femeia lucra ca asistentă la spitalul de Pediatrie din Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "N-a făcut rău la nimeni, nu se poate așa ceva". Cine este principalul suspect în cazul dublei crime din Bran. Alexandra şi Nicu au murit sub o ploaie de lovituri