Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Natalia, singura femeie care s-a întrecut cu împătimiţii de viteză la campionatul de drifturi de pe Transrarău: "Pentru mine este un câştig"

40 de împătimiţi ai vitezei, veniţi din cinci ţări, s-au aliniat la startul unui campionat de drifturi organizat la 1500 de metri altitudine, pe Transrarau. Pentru unii concurenţii emoţiile au fost cu atât mai mari cu cât au participat în familie, pentru prima dată, la o astfel de întrecere. În competiţie s-a întrecut şi o tânără, singura concurentă femeie de la această ediţie 

de Redactia Observator

la 18.08.2024 , 09:32

Alexandru a moştenit pasiunea pentru maşinile de curse de la tatăl său. A crescut de mic cu dorinţa de a ajunge pe cele mai importante piste de drifturi din lume şi acum se aliniează împreună cu părintele lui la linia de start a Campionatului de Drifturi care se desfăşoară pe Transrarău, în Suceava.

"Îmi este destul de frică, este un traseu complicat, mai ales iniţierea care pune probleme multor piloţi şi acum aştept să văd cum decurge a doua sesiune de antrenamente", spune Alex.

Emoţii la începutul cursei a avut şi tatăl lui, care l-a încurajat şi i-a ţinut pumnii strânşi în prima aventură oficială de acest fel. "Pentru fiul meu am într-adevăr mari emoţii, pentru că încă nu se descurcă foarte bine, dar sunt încrezător că se descurcă foarte bine până la final", adaugă Răzvan, tatăl lui Alexandru.

Vezi și

Singura femeie participant

Traseul pe care au concurat participanţii cursei se află la peste 1.500 de m altitudine, iar la start s-au aflat 40 de piloţi din cinci ţări. În cursă a pornit şi Natalia. Este singura fată care a participat la această ediţie a campionaului de drifturi. "Mă bucur enorm de mult să particip la această etapă. Pentru mine este un câştig doar faptul că reuşesc să fiu aici şi reuşesc să particip la această etapă", ne spune Natalia.

Cursa a fost urmărită de aproape 5 mii de spectatori, pe care nici măcar ploaia nu i-a făcut să renunţe la spectacol.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Natalia, singura femeie care s-a întrecut cu împătimiţii de viteză la campionatul de drifturi de pe Transrarău: "Pentru mine este un câştig"