Antena Meniu Search
x

Video Natalia, soţia însărcinată a tânărului dispărut în apele Jiului, este disperată: "Vă implor, rugați-vă pentru el!"

Natalia, soţia lui Mihai Laurenţiu Beuran, tânărul dispărut de duminică seară în apele Jiului, a transmis un mesaj tulburător pe pagina ei de Facebook. Viitoarea mămică își imploră prietenii să se roage pentru ca soțul ei să fie găsit în viaţă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.06.2021, 20:44

Vezi și

"Vă implor, rugați-vă pentru soțul meu să îl găsească în viaţă. Din ultimele mele puteri, vă impor rugați-vă pentru el", a scris Natalia pe Facebook, în această dimineaţă.

Ea şi Lauranţiu s-au câsătorit vineri, cu două zile înainte de nenorocire. Cei doi urmează să devină părinţi, tânăra fiind însărcinată.

Reamintim că, la această oră este în desfăşurare o operaţiune căutare în localitatea Vîrț, judeţul Gorj, după ce un tânăr de 28 de ani, Mihai Laurenţiu Beuran, din Târgu Jiu, s-a dezechilibrat și a căzut, duminică seara, dintr-o barcă, în râul Jiu, în zona barajului.

Pe acelaşi subiect

Tânăr căutat în râul Jiu, după ce a căzut din barcă

Aseară, agenți din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un tânăr de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că două persoane au căzut dintr-o barcă în râul Jiu, în zona barajului din localitatea Vîrț. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că seara trecută, doi bărbați de 28 și 35 de ani, ambii din Târgu Jiu se plimbau cu o barcă pneumatică pe râul Jiu. La un moment dat, însă, băiatul mai tânăr, Mihai Laurenţiu Beuran, s-a dezechilibrat și a căzut în râul Jiu.

Tânărul de 35 de ani a fost salvat de pompieri cu ajutorul echipamentelor de alpinism, barca fiind prinsă într-o zonă greu accesibilă. Din păcate, Laurențiu a fost căutat în apele Jiului, însă nu a fost găsit. În această dimineața au fost reluate căutările, intervenția fiind în desfășurare.

"În seara zilei de 6 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că două persoane au căzut dintr-o barcă în râul Jiu, în zona barajului din localitatea Vîrț. Din verificările efectuate a rezultat faptul că seara zilei de 6 iunie a.c., doi bărbați de 28 și 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasau cu o barcă pneumatică pe râul Jiu, în scop de agrement, cu o barcă pneumatică din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Rovinari, tânărul de 28 de ani, Beuran Mihai Laurențiu s-a dezechilibrat și a căzut în râul Jiu. La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reușit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenți în zona digului. În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurențiu nu a mai fost găsit. În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentație", a transmis IPG Gorj.

Semnalmente Mihai Laurenţiu Beuran: 1,65-1,70m înălţime, aproximativ 70-80 kg, păr șaten, ochi căprui, fără semne particulare.

Cei care pot oferi informații despre acesta sunt rugați să sune la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Natalia, soţia însărcinată a tânărului dispărut în apele Jiului, este disperată: "Vă implor, rugați-vă pentru el!"