Antena Meniu Search
x

Video "Ne vom revedea, dragă mamă și soție". Boala care ar fi răpus-o pe Bianca, tânăra de 19 ani care a murit la scurt timp după naştere

Anchetă de amploare la Spitalul Clinic Judeţean Suceava! O tânără de doar 19 ani a murit la scurt timp după ce a nascut unui băieţel sănătos în unitatea medicală.

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 08:16

Pe data de 17 mai 2024, tânăra a acuzat dureri în zona femurală stângă, care s-au accentuat, iar după două zile a mers la secţia de UPU a Spitalului Judeţean. Atunci a primit diagnosticul de tromboză venoasă, după care a fost internată. Peste alte 6 zile, Bianca a fost operată. Starea ei părea că se ameliorează, însă după două zile tânăra de 19 ani a intrat în stop-cadiorespirator, iar Bianca a fost la scurt timp confirmară decedată de medicul de gardă.

Deşi a născut prin cezariană, sarcina mamei a fost dusă la termen, fără alte complicaţii. Însă, după câteva zile de la externare, femeia s-a întors la spital cu mai multe probleme de sănătate. Deşi medicii spun că pacienta a primit tratamentul corespunzător, iar starea ei se ameliora, tânără s-a stins brusc pe patul de spital. Atât medicii, cât şi familia aşteaptă acum rezultatele necropsiei, pentru a afla ce a provocat decesul subit al tinerei.

Reacţia spitalului şi a apropiaţilor

Vezi și

"S-a pus diagnosticul de embolie pulmonară. Lucrurile au mers foarte bine şi în internarea de pe secţia de Cardiologie. Din păcate, un eveniment nefericit. Probabil a fost o altă manifestare a emboliei pulmonare, care a dus la acest deznodământ", a declarat Alexandru Calancea, managerul Spitalul Clinic Județean Suceava.

Pe acelaşi subiect

Colegii soţului ei, Bogdan, de la ISU Suceava au transmis un mesaj de adio emoţionant pe reţelele sociale: "[...] La 19 ani, când abia ridicase ochii spre viață, soția lui Bogdan a plecat dintre noi. I-a lăsat singuri, pe el și pe Matias, doar cu speranța că se vor revedea, cândva. Chiar dacă nu-și va mai aminti de clipele când mama sa l-a ținut în brațe, Matias va avea un înger păzitor în Ceruri, care îi va veghea drumul în viață. Și lui, și tatălui său […]"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » "Ne vom revedea, dragă mamă și soție". Boala care ar fi răpus-o pe Bianca, tânăra de 19 ani care a murit la scurt timp după naştere