Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Să te ții de Dumnezeu. E singura funie care nu se rupe". Tânără de 19 ani din Suceava, moartă la scurt timp după naştere. Reacţia spitalului

Caz şocant la Spitalul Clinic Judeţean Succeava. O tânără a murit la câteva zile după ce a născut. Astăzi se va face necropsia pentru a se stabili exact cauza decesului. În urmă rămân un băieţel şi un soţ dărâmat de durere. Se căsătoriseră în urmă cu un an şi erau entuziasmaţi de noua etapă din viaţa lor, urmând să devină părinţi. 

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 13:38

Tânăra în vârstă de 19 ani a născut în urmă cu o lună la spitalul din Suceava un băieţel - Matias. Sarcina a fost adusă la termen şi a născut prin cezariană. A fost externată la câteva zile, părând că are o stare bună, dar s-a întors la scurt timp cu probleme de sănătate. 

S-a depistat atunci în urgenţă o tromboză venoasă; a fost internată şi tratată pentru embolism pulmonar. Deşi părea, după câteva zile de tratament pe secţia de Cardiologie a spitalului din Suceava, că starea acesteia se îmbunătăţeşte, lucrurile nu au mers aşa cum şi-au dorit familia şi medicii, iar în cele din urmă starea ei s-a degradat tot mai mult, până a ajuns să-şi piardă viaţa. 

Conducerea spitalului anunţă că au demarat o anchetă internă în acest caz pentru a afla cu exactitate care au fost cauzele producerii tragediei. Spitalul spune că s-ar fi respectat toate protocoalele, însă vor afla mai multe în urma anchetei şi necropsiei.

Vezi și

Familia este însă în stare de şoc. Bogdan, soţul tinerei a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare în semn de adio pentru cea care ar fi trebuit să-i fie alături o viaţă întreagă, dar acum îi va veghea, atât pe el cât şi pe băieţelul lor, din Ceruri. "Ne vom revedea, dragă mamă și soție", a scris el. 

Tânără de 19 ani, moartă la scurt timp după naştere

Reprezentanţii ISU "Bucovina" Suceava au adus un omagiu Biancăi, tânăra care n-a apucat să se bucure de rolul de mamă şi a pierit atât de brusc şi tragic. 

"Lui Bogdan, colegul nostru, îi plăcea un citat, pe care l-a postat și pe rețelele sociale - „Să te ții de Dumnezeu. E singura funie care nu se rupe.” N-avea de unde să știe, bietul, cât adevăr conține acest simplu text… Anul trecut, visul i s-a împlinit și s-a căsătorit cu Bianca. Apoi, acum o lună în urmă, fericirea le-a fost completată de venirea pe lume a lui Matias, o frumusețe de băiețel. Însă, după naștere, Bianca a avut ceva complicații, care s-au agravat fără ca ei să apuce să conștientizeze…

La 19 ani, când abia ridicase ochii spre viață, soția lui Bogdan a plecat dintre noi. I-a lăsat singuri, pe el și pe Matias, doar cu speranța că se vor revedea, cândva. Chiar dacă nu-și va mai aminti de clipele când mama sa l-a ținut în brațe, Matias va avea un înger păzitor în Ceruri, care îi va veghea drumul în viață. Și lui, și tatălui său…

Plânge colegul nostru înjumătățit, plânge și pruncul său rămas prea devreme orfan… Plângem și noi, camarazii lui, împărtășindu-le durerea… Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace pe Bianca, iar pe tine, Bogdane, să te întărească! Și… să nu dai drumul funiei! Niciodată…", transmite ISU "Bucovina" Suceava. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » "Să te ții de Dumnezeu. E singura funie care nu se rupe". Tânără de 19 ani din Suceava, moartă la scurt timp după naştere. Reacţia spitalului