Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto "Nea Ilie și-a împlinit visul suprem". Un bătrânel de 92 de ani din Hunedoara a zburat pentru prima dată cu avionul. Oamenii, înduioșați de povestea lui

Vis devenit realitate la 92 de ani. Nea Ilie a stârnit empatia a zeci de oameni, după ce povestea lui a fost făcută publică pe rețelele de socializare. 

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 09:48

Un bătrânel de 92 de ani din Hunedoara a zburat pentru prima dată cu avionul. Oamenii, înduioșati de povestea lui
Un bătrânel de 92 de ani din Hunedoara a zburat pentru prima dată cu avionul. Oamenii, înduioșati de povestea lui - Facebook / Aerodrom Târgu-Jiu "Barza"

Un bătrân de 92 de ani din Lupeni, Valea Jiului și-a împlinit visul pe aerodromul „Barza” din Târgu Jiu. Omul a ajuns acolo și a făcut primul lui zbor cu o aeronavă de agrement,  așa că întreg personalul s-a simțit onorat de acest moment inedit. 

Vis devenit realitate la 92 de ani

„Nea Ilie (92 ani ), din Lupeni, Hunedoara, și-a împlinit visul suprem. Mulțumim”, au scris alături de fotografia lui Nea Ilie, piloții aerodromului Barza.

Articolul continuă după reclamă

Postarea făcută pe Facebook a adunat sute de reacții și zeci de comentarii unde oamenii au fost înduioșați de experiența bătrânelului.

Pe acelaşi subiect

"Cât de frumos să împliniți așa ceva!",

"Dumnezeu să-i dea sănătate!",

"Ce frumos ..dragu de el ...sa fie sanatos!"

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » "Nea Ilie și-a împlinit visul suprem". Un bătrânel de 92 de ani din Hunedoara a zburat pentru prima dată cu avionul. Oamenii, înduioșați de povestea lui