Antena Meniu Search
x

Video "Tati a omorât-o pe mami şi el s-a spânzurat". Crimă înfiorătoare în Arad: Un bătrânel şi-a ucis soţia, după care s-a sinucis. Fiul lor a făcut descoperirea şocantă

Crimă înfiorătoare într-o localitate din judeţul Arad. Un bărbat în vârstă de 77 de ani şi-ar fi ucis fără milă soţia. Într-un acces de furie, acesta ar fi făcut prăpăd în casă, apoi victimă i-ar fi căzut femeia de 72 de ani. Când a realizat ce a făcut, bărbatul a decis să îşi pună capăt zilelor. Descoperirea şocantă a fost făcută chiar de fiul celor doi, iar strigătele de groază ale băiatului au alertat vecinii.

de Daciana Cordoş

la 15.06.2024 , 08:05

Nimeni nu îşi poate explica dubla tragedie care s-a petrecut în localitatea Şeitin, din judeţul Arad. Într-un moment de furie bărbatul ar fi distrus tot din casă. Speriată de furia soţului ei, femeia ar fi încercat să scape, însă în zadar. Bărbatul ar fi lovit-o de mai multe ori, până când aceasta a căzut inconştientă. Când şi-a dat seama de gravitatea faptei sale, el a decis să-şi pună capăt zilelor. Ajuns acasă de la serviciu, fiul celor doi a făcut descoperirea macabră - atât mama lui, cât şi tatăl zăceau fără suflare.

Crimă înfiorătoare în Arad

"Mama mea e distrusă, moartă. Tati a omorât-o pe mami şi el s-a spânzurat", ar fi spus băiatul după descoperirea şocantă. 

Vezi și

Ţipetele de disperare ale băiatului au alertat imediat vecinii. "Am auzit băiatul când a strigat. Băiatul plânge afară, la poartă: Vai ce a făcut cu mama mea! Vai ce a făcut cu mama mea". spun vecini

Pe acelaşi subiect

Îngroziţii, oamenii au sunat disperaţi la 112, iar locul a fost împânzit imediat de criminalişti.

"Trupurile neînsufleţite au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei", a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Cei doi soţi erau cunoscuţi în sat ca un cuplu liniştit, oameni ai bisericii, care nu lipseau niciodată de la slujbă. Asta face ca nimeni să nu fi bănuit nici o secundă că s-ar fi putut ajunge la aşa ceva.  

"Foarte cumsecade oamenii. Nu i-am cunoscut că să fie cu scandal, cu nimic. A rămas toată lumea şocată", spune un localnic

Abia după autopsie poliţiştii vor putea să afle adevărul din spatele dublei tragedii. Criminaliştii nu exlud însă nicio ipoteză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » "Tati a omorât-o pe mami şi el s-a spânzurat". Crimă înfiorătoare în Arad: Un bătrânel şi-a ucis soţia, după care s-a sinucis. Fiul lor a făcut descoperirea şocantă