Antena Meniu Search
x

Nebunie la Londra! Ducesa de Cambridge urmeaza sa nasca primul copil

Jurnalisti din intreaga lume au inceput sa se adune la spitalul St. Mary din Londra, unde Ducesa de Cambridge urmeaza sa nasca primul copil

Vezi și

Trebuia sa nasca, potrivi predictiilor presei din Regat, pe 13 iulie! Apoi, s-a vehiculat dat de 19 iulie. Degeaba insa. Ducesa de Camgridge inca nu a nascut. Si pentru a mai destinde atmosfera "de asteptare" din fata spitalului, presa londoneza s-a pus pe facut farse.

Sosiile William si Kate intrand in spital aproape ca i-au pacalit pe jurnalisti. Cu zambetul pe buze, cei doi farsori au iesit apoi din cladire si s-au lasat fotografiati si filmati. Nimeni nu stie insa daca adevarata Kate este sau nu internata, deja, in spital.

Din decembrie de cand s-a aflat ca Ducesa e insarcinata, presa si in special cea britanica, nu a facut altceva decat sa-i admire tinutele de gravida SI sa-i masoare burtica lui Catherine, de la luna la luna.

In afara de bucuria familiei, copilul este si motiv de imbogatire rapida. Multi dintre supusii britanici au luat cu asalt casele de pariuri unde isi incearca norocul in privinta numelui mostenitorului regal si mai ales daca e fetita sau baiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Nebunie la Londra! Ducesa de Cambridge urmeaza sa nasca primul copil