Antena Meniu Search
x

Nenorocire în Ajunul Anului Nou. Un băiețel de 7 ani a fost spulberat de o mașină în Valea Grecului, lângă Huși

Un băiețel de 7 ani a fost lovit de o mașină la Valea Grecului, lângă Huși, în Ajunul Anului Nou. Copilul a fost găsit inconștient și cu traumatism caraniocerebral cu otoragie. Potrivit reporterului Observator Clara Mihociu, o asistentă de la Ambulanța Huși, care era în zona accidentului, i-a acordat copilului măsuri de prim ajutor. 

de Redactia Observator

la 31.12.2021, 17:01

Medic SMURD în uniformă roșie
Băiețel de 7 ani, spulberat de o mașină la Valea Grecului, lângă Huși. Copilului i se aplică manevre de resuscitare - Shutterstock

La locul accidentului a fost trimisă o ambulanță B2 SAJ din Huși și echipajului TIM de la SMURD Vaslui. Copilul a fost găsit de ambulanța SAJ în stop cardiorespirator și au fost efectuate manevre de resuscitare la locul accidentului.

Centrul Infrotrafic al Poliţiei Române a anunţat că, pe DN 24B (E581), în zona localităţii Valea Grecului, judeţul Vaslui, într-o curbă, un autoturism a lovit un băiat de aproximativ şapte ani, care se afla pe carosabil.

"În urma impactului, minorul a suferit leziuni grave, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajului medical", a arătat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Nenorocire în Ajunul Anului Nou. Un băiețel de 7 ani a fost spulberat de o mașină în Valea Grecului, lângă Huși