Antena Meniu Search
x

Nenorocire la Focşani. O fetiţă în vârstă de trei luni este în stare gravă, după ce a fost bătută de tatăl ei

O fetiţă în vârstă de trei luni a ajuns la Spitalul Judeţean din Focşani cu traumatisme şi contuzii, după ce a fost lovită de tatăl ei.

Nenorocire la Focşani. O fetiţă în vârstă de trei luni este în stare gravă, după ce a fost bătută de tatăl ei

O fetiţă în vârstă de trei luni a ajuns la Spitalul Judeţean din Focşani cu traumatisme şi contuzii, după ce a fost lovită de tatăl ei, Poliţia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea declaşând anchete şi dispunând ca cei cinci fraţi ai bebeluşului, cu vârste de până în 14 ani, să fie duşi într-un centru de plasament.

Fetiţa de trei luni este internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani, diagnosticul fiind "policontuzii prin agresiune, traumatism cranian acut, hematom frontal drept". Medicii spun că starea ei este stabilă, dar va rămâne sub supraveghere.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Paula Enache, Poliţia Focşani a fost anunţată prin 112 că un bebeluş a fost agresat de tată, iar în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru violenţă în familie.

De asemenea, Direcţia Generală pentru Asistenţa Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vrancea a început o anchetă şi a dispus ca ceilalţi cinci copii din familie să fie internaţi temporar într-un centru de plasament, pentru a evita o situaţie de risc, dat fiind că mama copiilor este spitalizată alături de bebeluş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Nenorocire la Focşani. O fetiţă în vârstă de trei luni este în stare gravă, după ce a fost bătută de tatăl ei