Antena Meniu Search
x

Nenorocire la Vaslui. L-a bătut cu cârja şi i-a tăiat gâtul fratelui său mai mic, pentru că l-a înjurat

Un bãrbat de 42 de ani se zbate între viatã si moarte dupã ce s-a certat cu fratele sãu, de 50 de ani. Dupã ce au bãut bine, cei doi au ajuns la ceartã.

Nenorocire la Vaslui. L-a bătut cu cârja şi i-a tăiat gâtul fratelui său mai mic, pentru că l-a înjurat

Un bãrbat de 42 de ani se zbate între viatã si moarte dupã ce s-a certat cu fratele sãu, de 50 de ani. Dupã ce au bãut bine, cei doi au ajuns la ceartã si cel mic s-a trezit cã fratele mai mare îl ia la bătaie cu o cârjă, apoi a scos un cuţit, cu care a încercat să-i ia gâtul.

"A fost adus la spitalul bârlãdean, de cãtre ambulatã, un bãrbat de 42 de ani, din localitatea Ghicani, comuna Alexandru Vlahutã, victimã a unei agresiuni. Bãrbatul prezenta traumatism cranio-cerebral si o plagã contuzã cervicalã anterioarã, mai bine spus avea gâtul tãiat circa 8 cm. Era în stare de etilism acut si a fost operat fiind internat în sectia ORL. Este în stare stabilã.”, precizează medicii.

Bãrbatul a spus anchetatorilor cã s-a certat cu fratele sãu mai mare, de 50 de ani, care locuieste cu el în aceeasi casã. Fratele agresor are si o problemã locomotorie si foloseste o cârjã, cu care, dupã ce s-au ametit bine cu alcool, l-a luat pe fratele sãu la bãtaie, pentru cã cel mic, de 42 de ani, l-a înjurat. L-a amenintat cã îl omoarã, i-a pus cârja la gât si a scos un cutit cu care i-a retezat gâtul. Acum, agresorul este acuzat de procurorii criminalisti de tentativã de omor, pentru cã medicii bârlãdeni au specificat foarte clar cã lui Costel Popa i-a fost pusã viata în pericol, rana fiind doar la 1 cm de vena jugularã.

Agresorul este cercetat în libertate pentru infractiunea de tentativã la infractiunea de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Nenorocire la Vaslui. L-a bătut cu cârja şi i-a tăiat gâtul fratelui său mai mic, pentru că l-a înjurat