Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nepotul regelui Mihai i-a cerut Custodelui Coroanei, Margareta, să îi fie naşă la nunta sa

Nepotul regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, care urmează să se căsătorească religios în luna septembrie cu Alina Binder, a dezvăluit că i-a trimis o scrisoare Custodelui Coroanei, Margareta, prin care i-a cerut să fie naşa sa la nuntă.

de Redactia Observator

la 11.06.2018 , 16:15

Nepotul regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, care urmează să se căsătorească religios în luna septembrie cu Alina Binder, a dezvăluit că i-a trimis o scrisoare Custodelui Coroanei, Margareta, prin care i-a cerut să fie naşa sa la nuntă.

Aflându-se la Alba Iulia, într-o vizită oficială, nepotul regelui Mihai a făcut câteva dezvăluiri privind nunta sa din luna septembrie.

   'Săptămâna trecută, am scris o scrisoare către mătuşa mea, principesa Margareta, şi am întrebat-o dacă ne-ar face onoarea să fie naşa şi unchiul meu (principele Radu n.r.) să fie naşul nostru la nuntă. Aştept un răspuns acum. Sper că vor accepta. Ar fi o mare onoare pentru noi şi o să fim foarte fericiţi dacă ei vor accepta. Şi toată familia', a afirmat nepotul regelui Mihai, potrivit Agerpres .

Articolul continuă după reclamă

Nunta dintre nunta Nicolae Medforth-Mills şi Alina Binder va avea loc în 30 septembrie la Sinaia, cununia religioasă urmând să fie oficiată la biserica Sf. Ilie. Nunta va avea invitaţi la nuntă din 13 ţări, printre care ambasadori şi membri ai unor familii regale, spune fostul principe.

   'Avem prieteni de peste tot din lume, cred că din 13 ţări, şi o să avem ambasadori, personalităţi din corpul diplomatic şi familiile regale', a spus acesta.

Fiind întrebat dacă are emoţii, nepotul Regelui Mihai a afirmat că 'încă nu', dar că este 'sigur' că în septembrie o să fie 'mult mai emoţionat'.

   Referitor la rochia de mireasă pe care o va purta soţia sa, acesta a spus că nu prea cunoaşte detalii şi că nici nu doreşte să le ştie, vrând să aibă o surpriză.

 Cât despre costumul său de mire, Nicolae Medforth -Mills a afirmat că va purta la cununie un 'costum mai englezesc' de tip Morning Coat, iar pentru seară va fi 'White Tie'.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Nepotul regelui Mihai i-a cerut Custodelui Coroanei, Margareta, să îi fie naşă la nunta sa