Antena Meniu Search
x

Nereguli incredibile la TAROM, ieşite la iveală după 2 ani. Unele defecţiuni la avioane erau mascate cu vaselină (VIDEO)

Nereguli grave la Tarom. În 2015, o aeronavă a fost oprită la sol chiar înainte de decolare după ce comandatul a descoperit o problemă la trenul de aterizare.

Vezi și

Nereguli grave la Tarom. În 2015, o aeronavă a fost oprită la sol chiar înainte de decolare după ce comandatul a descoperit o problemă la trenul de aterizare.

Mai exact, una dintre anvelope era atât de degradată încât pânza din interiorul cauciucului iesise afară. Cu adevarat şocant este însă altceva. Aeronava abia iesise din revizie, iar defecţiunea fusese observată de mecanici. Numai că aceştia au decis să mascheze defecţiunea cu vaselină de culoare neagră, scriu jurnaliştii de la Libertatea şi o confirmă şi un raport al Corpului de Control al ministerului Transporturilor.

Comandatul a refuzat să zboare catre Roma în aceaste condiţii, iar pasagerii au fost debarcaţi. În urma acestui incident, s-a deschis o anchetă, iar cei doi mecanici responsabili pentru revizie au fost sancţionaţi cu reducerea salariului de bază cu 10% pentru o perioadă de trei luni.

În timpul anchetei, cei doi mecanici le-au spus superiorilor că au vrut să îi facă o glumă unui coleg de echipă. Oficialii nu ştiu dacă cei responsabili mai lucrează acum în companie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Nereguli incredibile la TAROM, ieşite la iveală după 2 ani. Unele defecţiuni la avioane erau mascate cu vaselină (VIDEO)