Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video A oprit pe trecerea de pietoni, dar tot el a sărit la scandal. Un şofer din Suceava a ieşit din maşină cu un baston telescopic, nervos că e claxonat

Un scandal în trafic s-ar fi putut transforma în bătaie în toată regula, în Suceava. Un şofer claxonat pentru că oprise pe trecerea de pietoni i-a ameninţat cu o tijă metalică pe ceilalţi participanţi la trafic. A fost încununarea unui lung şir de şicanări în trafic.

de Angela Bertea

la 08.05.2023 , 18:31

Totul s-a întâmplat pe bulevardul principal din municipiul Suceava, chiar în centrul oraşului. Pe imaginile surprinse de o cameră de bord se observă cum un şofer opreşte în zona unei treceri de pietoni pentru a coborî un pasager din maşină, după care îşi continuă deplasarea, moment ce i-a stârnit indignarea unui alt conducător auto care l-ar fi atenţionat că a încurcat traficul.

La scurt timp, deranjat că l-ar fi mustrat, bărbatul în vârstă de 43 de ani a blocat circulaţia, a coborât din maşină având în mână un baston telescopic şi s-a îndreptat spre şoferul aflat în maşina din spatele său cu care a avut de altfel un schimb de replici.

Polițiștii s-au autosesizat după ce imaginile au ajuns în spațiul public. Şoferul de 43 de ani a rămas fără permis pentru 30 de zile, a fost amendat cu aproape 600 de lei pentru oprire neregulamentară şi conducere agresivă şi a fost sancționat și pentru provocarea scandalului.

Vezi și
Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » A oprit pe trecerea de pietoni, dar tot el a sărit la scandal. Un şofer din Suceava a ieşit din maşină cu un baston telescopic, nervos că e claxonat