Antena Meniu Search
x

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a ajuns vedetă în presa străină

Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara, a devenit vedetă în presa internaţională. Totul după ce acesta s-a echipat corespunzător şi s-a apucat să taie mai multe cabluri din oraş.

de Redactia Observator

la 22.03.2019, 13:46

Vezi și

Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara, a devenit vedetă în presa internaţională. Totul după ce acesta s-a echipat corespunzător şi s-a apucat să taie mai multe cabluri din oraş.

Subiectul în sine a devenit unul extrem de amuzant, deşi în urma acestei peripeţii aproape toţi locuitorii din Timişoara au rămas fără semnal la internet, la telefon sau la televizor. 

Grozăvia nu a ajuns doar pe toate ecranele televiziunilor din România, ci şi pe primele pagini ale publicaţiilor străine. Isprava i-a adus primarului Robu apelativul de "excentric". Cel puţin aşa îl numesc acum jurnaliştii de la Euronews, care au obţinut şi o declaraţie de la primar.

"Operatorii de telecomunicații au ignorat solicitările repetate ale primăriei de a muta cablurile. Am acționat pentru a proteja domeniul public", a spus Robu pentru Euronews.

Clădirea Inspectoratului Şcolar Timiş, în continuare afectată

Ziariştii străini au relatat pe larg subiectul, susţinând că "un primar din România a tăiat cablurile de internet în urma unei dispute cu firmele de telecomunicații" sau că "un primar a lăsat şcolile fără internet, chiar în timpul examenului de Bacalaureat".

În continuare criza afectează clădirea Inspectoratului Şcolar Timiş unde, fără internet, angajaţii nu mai pot trimite mail-uri, printează foile pe unde pot şi se descurcă foarte greu.

Partea şi mai rea este că situaţia va rămâne neschimbată, se pare, în următoarele două săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a ajuns vedetă în presa străină