Antena Meniu Search
x

Video Noapte albă pentru iubitorii de film. În Bucureşti şi Cluj-Napoca rulează peste 40 de producţii autohtone, pentru toate gusturile

Este noaptea albă a filmului românesc. O sărbătoare pentru cinefilii din două oraşe: Bucureşti şi Cluj-Napoca. Peste 40 de producţii vor rula în mai multe locuri din cele două oraşe şi aproape peste tot intrarea va fi liberă în limita locurilor impuse de regulile actuale.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 24.09.2021, 20:34

Vezi și

Oamenii abia aşteptau cea de-a 12-a ediţie a festivalului. Fiecare dintre cei care au urmărit programul s-au organizat în funcţie de preferinţe. Cinefilii din Capitală vor putea urmări producţiile româneşti şi la Cinema sub Clar de Lună, Cinema Elvire Popesco, atât în aer liber cât şi în interior, Amfiteatrul Teatrului Naţional Bucureşti, în aer liber, Grădina cu Filme, precum şi în mai multe mall-uri din Bucureşti. Iubitorii de producţii autohtone vor putea urmări filme de dragoste, comedii, drame, thrillere, dar şi filme documentare.

Iubitorii de filme au şi restricţii de respectat

În Cluj Napoca, oamenii se vor putea bucura de proiecţii la Cinema Victoria. Important de precizat este că toate locaţiile vor respecta restricţiile în vigoare din cele două oraşe, iar la interior oamenii vor purta mască. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Noapte albă pentru iubitorii de film. În Bucureşti şi Cluj-Napoca rulează peste 40 de producţii autohtone, pentru toate gusturile