Antena Meniu Search
x

Video Noaptea Muzeelor, ediţia a 19-a. Bucureştenii, aşteptaţi la Muzeul Poliţiei de Frontieră sau a primul Muzeu al Parfumului

A 19-a ediţie a Nopţii Muzeelor începe peste câteva ore peste tot prin ţară. Ca în fiecare an, peste 200 de instituţii de cultură îşi deschid porţile pentru vizitatori.

de Redactia Observator

la 13.05.2023, 07:19

Vezi și

Cei care ajung în Sinaia pot vizita gratuit expoziţia aflată la parterul Castelului Peleş. Şi Palatul Culturii de la Iaşi îşi aşteaptă vizitatorii în această zi. Tot în cadrul acestui eveniment, bucureştenii sunt aşteptaţi cu cei mici la Muzeul Poliţiei de Frontieră, unde pot descoperi o serie de activităţi interesante, cum ar fi o plimbare cu ATV-UL, demonstrații de lupte, dar şi un spectacol artistic.

Totodată, cei care trec pragul primului Muzeu al Parfumului pot vedea mii de obiecte şi accesorii de parfumerie, dar şi recipiente autentice româneşti din diferite perioade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » Evenimente » Noaptea Muzeelor, ediţia a 19-a. Bucureştenii, aşteptaţi la Muzeul Poliţiei de Frontieră sau a primul Muzeu al Parfumului