Antena Meniu Search
x

Video "Noaptea se fac liniuțe pe aici". Tineri morți pe loc într-un BMW, pe o șosea din Măgurele. Ar fi intrat cu viteză pe contrasens, spulberând un Logan

Tragedie noaptea trecută în localitatea Măgurele din județul Ilfov. Doi tineri de 24 și 32 de ani au murit pe loc și un bărbat de 60 de ani a ajuns la spital în stare gravă în urma unui grav accident de circulație. Tinerii circulau cu viteză foarte mare, au pierdut controlul volanului și au intrat pe contrasens. Atenție, urmează imagini şi informații care vă pot afecta emoțional! 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 16.02.2024, 08:24

Vezi și

Accidentul a avut loc pe şoseaua Atomiştilor din localitatea Măgurele, în jurul orei 20. Martorii spun că tânărul de 24 de ani circula cu vitează foarte mare înainte de impact.

Accident mortal din Măgurele s-ar fi produs după o "liniuţă"

S-ar fi întrecut cu un alt şofer, moment în care a pierdut controul volanului şi a intrat pe contrasens în maşina condusă de bărbatul de 60 de ani. Tânărul şi pasagerul din dreapta n-au avut nici o şansă. Impactul a fost atât de puternic, încât cei doi bărbaţi din maşina şi-au pierdut viaţa pe loc, iar autoturismul a fost complet distrus.  

Florin-Cătălin Bădiţă, IPJ Ilfov: Celălalt bărbat, în vârsta de 60 de ani, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru acordarea îngrijirilor medicale. 

Pe acelaşi subiect

Locuitorii din zonă spun că teribiliștii sunt tentați să calce mult prea tare pedala de accelerație întrucât pe o porțiune de peste 2 kilometri, drumul este drept și adesea se fac întreceri care pot duce la astfel de tragedii.

- În general, noaptea se fac liniuțe pe aici. Strada asta are cel puțin 2-3 kilometri, e perfectă pentru așa ceva. Era de așteptat ca la un moment dat să se întâmple ceva de genul ăsta. Când trei, patru spun că ăștia fac curse pe aici, să-i crezi. 

În 2023, peste 1.500 de oameni au murit în accidente rutiere, pe drumurile din țară

Polițiștii desfăşoară o anchetă pentru a afla cum s-a întamplat tragedia, dar şi dacă şoferul consumase alcool sau substanţe interzise înainte de a se urca la volan. Anul trecut, pe drumurile din ţară, peste 1.500 de persoane au murit şi alte circa 3.550 au fost rănite în accidente rutiere, confrom Inspectoratului General al Poliţiei Române.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Noaptea se fac liniuțe pe aici". Tineri morți pe loc într-un BMW, pe o șosea din Măgurele. Ar fi intrat cu viteză pe contrasens, spulberând un Logan