Antena Meniu Search
x

Pictoriţa din Iaşi care a încercat să se sinucidă aruncându-se cu maşina în lacul Ciric nu era divorţată

O tânără din Iaşi a pus pe jar forţele de ordine, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce s-a aruncat cu maşina în lacul Ciric.

de Redactia Observator

la 29.06.2021, 18:28

Cezara, renumită pictoriţă din Iaşi, ar fi încercat să se sinucidă din cauza unui proces de divorţ
Cezara, renumită pictoriţă din Iaşi, ar fi încercat să se sinucidă din cauza unui proces de divorţ - Ziarul de Iaşi
  • Tânăra din Iaşi care a vrut să se sinucidă, aruncându-se cu maşina în lacul Ciric, ar fi recurs la acest gest din cauza unui proces de divorţ.

Tânăra a fost salvată in extremis de un poliţist şi de un pompier, iar ancheta a scos la iveală că tânăra consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan şi să se arunce cu maşina în Ciric. Conform Ziarul de Iaşi, tânăra a fost identificată drept Cezara Cristina Moraru, artist plastic cunoscut din Iaşi şi doctorand la Universitatea de Arte "George Enescu".

Iniţial s-a spus că tânăra ar fi încercat să se sinucidă după ce ar fi divorţat de soţul ei, medic la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, însă sursa amintită precizează că tânăra este în continuare legată de soţul ei, nefiind încă pronunţat un divorţ în acest caz.

Tânăra care s-a aruncat cu maşina în lacul Ciric avea o alcoolemie de peste 1 la mie

Ba chiar se specifică faptul că tânăra a solicitat divorţul, în luna ianuarie, iar dosarul a primit termen de judecat pentru luna aprilie însă, cum niciuna dintre părţi nu s-a prezentat în faţa magistraţilor, procesul ar fi fost suspendat. Cezara Cristina Moraru ar fi dorit să divorţeze de soţul ei pentru a se stabili exercitarea autorităţii părinteşti asupra copilului pe care cei doi îl au împreună, dar şi stabilirea domiciliului minorului şi stabilirea unei pensii de întreţinere pe care tatăl copilului să o plătească.

În plus, sursa amintită precizează că este foarte posibil ca tânăra din Iaşi să fi încercat să-şi pună capăt zilelor într-un moment în care ar fi din nou însărcinată.

Cezara Cristina Moraru avea o alcoolemie de 1,09 la mie în momentul în care s-a aruncat cu maşina în lacul Ciric, din acest motiv, conducere sub influenţa alcoolului, ea petrecându-şi o noapte în arest înainte să fie plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Pictoriţa din Iaşi care a încercat să se sinucidă aruncându-se cu maşina în lacul Ciric nu era divorţată