Antena Meniu Search
x

Video Noi imagini cu crima de la Brăila. Recidivistul ucigaș, filmat cu cuțitul în mână înainte de a se năpusti pe concubină

Apar în spaţiu public informaţii şi imagini noi de la crima de la Brăila, care a zguduit, din nou, încrederea românilor în apelul de urgenţă la 112. Camerele de supraveghere din curtea casei au surprins ultimele momente cu ucigaşul. În imagini se observă cum acesta încerca să intre în locuinţă înarmat. 

de Adrian Obreja

la 13.06.2024 , 18:07

Apar imagini și informații noi în legătură cu cazul de la Mircea Vodă, din Brăila, acolo unde pe 10 iunie o femeie a sunat disperată la 112 să ceară ajutor pentru că se află în pericol. Era un apel telefonic făcut cu câteva clipe înainte de a fi ucisă de concubinul ei. Acolo au ajuns și două echipaje de poliție de la Ianca, din Brăila, dar niciun agent de poliție nu a intrat în curtea casei

Pe imaginile surprinse pe camele de supraveghere din curtea casei se poate observa individul înarmat cu un cuțit, care încearcă să intre înăuntru, sparge un geam, se rănește la mână, după care intră pe ușă și o omoară pe concubina lui cu mai multe lovituri de cuțit.

Se pare că bărbatul avea adresa din buletin chiar la casa concubinei, iar asta înseamnă în teorie că polițiștii din Ianca ar fi trebuit să știe că în acel loc, unde a fost indicat de STS, se află un individ ce reprezintă un potențial pericol. Bărbatul fusese eliberat din închisoare în urmă cu doi ani, după ce încercase să-și ucidă fosta soție.

Vezi și

Crima de la Brăila. Polițiștii trimiși în ajutor au dat târcoale casei, dar nu au intrat

Au trecut 5 ani de la cazul Caracal şi, cu toate acestea, autorităţile nu şi-au învăţat lecţia. O femeie a fost ucisă de propriul partener după ce a sunat disperată la 112, dar poliţiştii n-au reuşit să o găsească la timp. Femeia de 45 de ani a fost găsită de o rudă la 24 de ore distanţă, moartă, alături de călăul ei care s-a sinucis. Vecinii victimei spun că poliţiştii n-au făcut decât să dea târcoale casei în care se afla victima.

Bărbatul de 50 de ani era cunoscut pentru violenţa sa. În trecut a stat 5 ani după gratii după ce a încercat să-şi omoare fosta soţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Evenimente » Noi imagini cu crima de la Brăila. Recidivistul ucigaș, filmat cu cuțitul în mână înainte de a se năpusti pe concubină