Antena Meniu Search
x

Video Noi imagini cu polițistul prins rupt de beat la volan, în Timișoara. O ia la sănătoasa când îi vede pe agenții de la Rutieră

Băut bine, un poliţist de frontieră de la Vama Moraviţa, aflat în timpul liber, a fost aproape de o tragedie. Acesta s-a urcat la volanul propriei maşini şi, după ce a acroşat un autobuz, s-a urcat pe un trotuar unde ar fi putut spulbera mai mulţi pietoni.

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 14:28

Vezi și

Câţiva martori au reuşit să-l scoată cu forţa din autoturism.  

Să urci beat în halul ăsta la volan!? Nu se poate aşa ceva!

Stai liniştit! Să nu fugi!

Să îţi fie ruşine!

Pe acelaşi subiect

Lasă! Stai cuminte! 

Asta este! Dacă eşti copil de bani gata trebuie să faci ce faci, în halul ăsta? Nu are rost!

Polițist: Dar ce am făcut?

Nu ai făcut nimic! Chiar nu ai făcut nimic! Dacă era pe zebră, cineva pe zebră...Colegu', de unde ţi-o ieşit în cale? El era pe contrasens! 

Scos din maşină, poliţistul de frontieră a încercat iniţial să pozeze în victimă. Şi-a dat seama că situaţia se complică atunci când au apărut colegii de la Rutieră şi a încercat să fugă. A fost pus la pământ de agenţi şi dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

Ce riscă polițistul prins beat la volan

Inspectoratul teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a dispus deja cercetarea prelabilă, în regim de urgență, a agentului și, în funcție de această cercetare se vor lua și măsuri, potrivit statutului polițistului. Pe linie rutieră, în cazul său s-a deschis deja dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, iar pe durata anchetei, permisul i-a fost suspendat. Potrivit reporterului Observator Iulia Pop, agentul are 26 de ani, a absolvit Școala de Agenți de Poliție de Frontieră de la Oradea și este încadrat în MAI din anul 2017. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Noi imagini cu polițistul prins rupt de beat la volan, în Timișoara. O ia la sănătoasa când îi vede pe agenții de la Rutieră