Antena Meniu Search
x

Video Noi imagini de la atacul cu bâte asupra unui microbuz plin de călători, în Maramureș. Scenele de groază au fost filmate de camerele de supraveghere

Scene ca-n Evul Mediu într-un oraş din Maramureş. Mai mulți indivizi au atacat cu bâtele un microbuz plin de călători. Agresorii nu s-au oprit nici măcar în timp ce şoferul cerea, prin telefon, ajutorul poliţiştilor. S-a întâmplat ziua în amiaza mare, sub privirile îngrozite ale pasagerilor, dar şi sub vizorul camerelor de supraveghere. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 07.06.2023, 14:16

Vezi și

Șoferul agresat spune că acest conflict este unul mai vechi, durează de aproximativ doi ani. În timp ce el ar deține o licență pentru transport călători, agresorii fac transport de călători pe raza orașului la negru, fără a deține nico licență.

Dosar penal pe numele agresorilor

La scurt timp după ce el a fost agresat de către cei patru indivizi, care fac parte din aceeași familie, același lucru a pățit și soția acestuia, în momentul în care se întorcea din Baia Mare și a vrut să ajute câțiva călători să-și coboare bagajele din microbuz.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz și îi cercetează pe agresori pentru mai multe fapte penale, printre care loviri și alte violențe, distrugere și amenințare.

"Ieri, 06 iunie a.c., la ora 13.19, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați, prin plângere, de către un bărbat de 43 de ani din Buciumi, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul pe strada Republicii din oraș, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi  fost agresat fizic de către două persoane în vârstă de 23 și 41 de ani. De asemenea, unul dintre aceștia a distrus cu o bâtă de lemn geamul portierei stânga-față a autoutilitarei, iar în urma celor întâmplate o persoană a suferit vătămări corporale la nivelul feței. Totodată, cei doi bărbați de 23 și 41 de ani, împreună cu o altă femeie de 42 de ani ar fi amenințat persoana vătămată. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe,  amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice", au transmis reprezentanții poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Noi imagini de la atacul cu bâte asupra unui microbuz plin de călători, în Maramureș. Scenele de groază au fost filmate de camerele de supraveghere