Antena Meniu Search
x

Noi imagini dramatice cu Sorina, în timpul intervenţiei cu mascaţi de la Baia de Aramă (Video)

Au apărut noi imagini cutremurătoare cu Sorina, fetiţa de 9 ani ridicată de mascaţi din casa unde a crescut, la Baia de Aramă, Mehedinţi. Copila ţipă şi încearcă să scape de procuroarea care o duce cu forţa la o maşină care o va purta departe de familia care a crescut-o.

Noi imagini dramatice cu Sorina, fetiţa urlă de spaimă în timp ce e târâtă de procuroare pe asfalt, la Baia de Aramă

Au apărut noi imagini cutremurătoare cu Sorina, fetiţa de 9 ani ridicată de mascaţi din casa unde a crescut, la Baia de Aramă, Mehedinţi. Copila ţipă şi încearcă să scape de procuroarea care o duce cu forţa la o maşină care o va purta departe de familia care a crescut-o.

Filmul este greu de privit. Fetiţa a ţipat, s-a agăţat de femeia căreia îi spune mamă, care a crescut-o de la un an şi două luni.

Nicio şansă, însă.

Însoţită de o armată de poliţişti şi angajaţi de la protecţia copilului, procuroarea o scoate cu forţa copila din casa asistenţilor maternali ca s-o ducă la familia de americani care a adoptat-o. 

Pe acelaşi subiect

Speriată, copila se zbate şi încearcă să scape. 

Scenele dramatice continuă şi în stradă.  

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Reamintim că fetiţa de 9 ani a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Tot vineri, procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un procuror din acea structură a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară.

Procuroarea s-ar putea alege cu dosar penal

La rândul său, procurorul Maria Piţurcă de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a participat la preluarea fetiţei de 8 ani din Mehedinţi, a spus că nu a tras de copil în timpul intervenţiei şi că a încercat să o ia în braţe.

Ea a declarat că femeia din Baia de Aramă, la care era fetiţa, a refuzat de două ori să o adopte.

„Acest copil a fost inclus în categoria copil greu adoptabil şi părinţii au refuzat de două ori să adopte fetiţa”, a mai spus procurorul, care a precizat că fetiţa se zbătea „pentru că i s-a inoculat că o iau în străinătate şi îi fac rău”.

Uniţi pentru Sorina. Oamenii cer ca adopţia să fie anulată

Aseară, la Baia de Aramă a avut loc un protest de amploare.

Felul în care s-a desfăşurat acţiunea i-a revoltat pe vecini, care au ieşit în stradă. Cu pancarte în care spun că în România copiii nu sunt de vânzare, şi cer ca adopţia să fie anulată.

Oamenii s-au adunat pe marginea drumului şi au avut afişe cu mesaje precum „Sorina merită un loc în România, alături de familia ei”, „Lăsaţi-o pe Sorina să decidă” sau „Sorina are o familie şi centrele sunt pline de orfani”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Noi imagini dramatice cu Sorina, în timpul intervenţiei cu mascaţi de la Baia de Aramă (Video)