Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu Sorina, după ce a ajuns la familia adoptivă

Au apărut primele imagini cu Sorina, după ce fetița de 9 ani a fost luată cu mascații de la Baia de Aramă. Copila a ajuns la familia adoptivă.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 22.06.2019, 13:08

Au apărut primele imagini cu Sorina, după ce fetița de 9 ani a fost luată cu mascații de la Baia de Aramă. Copila a ajuns la familia adoptivă.

Două fotografii o arată pe Sorina la câteva ore după ce a fost luată cu mascații din Baia de Aramă.

Copila de 9 ani apare în compania mamei adoptive.

Sorina pozează cu mama adoptivă
Pe acelaşi subiect
Sorina stă pe un pat alături de mama adoptivă

“Sorina este foarte bine. A mancat, a comunicat cu noi. Sunt convinsă ca împreuna vom depăși aceste momente grele și ca in cel mai scurt timp vom fi cele mai bune prietene. I-am promis asta și i-am mai promis ca atunci când va fi mare o voi lasă sa facă ce își dorește”, au transmis, pentru Observator, părinții adoptivi.

Potrivit Libertatea, părinții adoptivi au susținut că fetița este liniștită și că, după încheierea tuturor procedurilor necesare, va pleca acasă.

 „Referitor la ce s-a întâmplat astăzi, autoritățile au făcut ce ar fi trebuit să facă pentru a lua un copil care era ținut acolo ilegal. A fost tot timpul un psiholog cu Sorina, iar acum, așa cum am spus, este bine”, au susținut soții Săcărin, citați de Libertatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu Sorina, după ce a ajuns la familia adoptivă