Antena Meniu Search
x

Video Noi reguli anti-COVID, pe aeroporturile din România. Numărul cazurilor de îmbolnăviri din ţară a ajuns la 3.700

Autorităţile din Europa sunt speriate de numărul tot mai mare de cazuri de COVID din China. Experţii în sănătate cer teste obligatorii pentru chinezi la intrarea în ţările Uniunii.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 07:54

Vezi și

Statele care au zboruri directe cu China iau în calcul testarea obligatorie Covid-19 pentru pasagerii care vin de acolo. Desigur că oficialii de la Beijing sunt nemulţumiţi de această măsură şi spun că dacă se va aplica vor lua şi ei contramăsuri. România nu are zboruri directe cu China, prin urmare surse guvernamentale spun că este puţin probabil să se introducă testarea obligatorie a pasagerilor care vin din China pe aeroporturile nostre, însă în funcţie de situaţie se ia în calcul o verificare a testării prealabile.

În momentul de faţă situaţia din China este tot mai complicată la trei ani după apariţia primelor cazuri de Covid-19. De acolo spitalele sunt din nou pline. Pe de altă parte la casele mortuare oamenii au între 5 şi 10 minute timp să-şi plângă morţii. În momentul de faţă în România numărul cazurilor de Covid-19 a ajuns la 3700, cu 300 mai multe faţă de săptămâna precedentă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Noi reguli anti-COVID, pe aeroporturile din România. Numărul cazurilor de îmbolnăviri din ţară a ajuns la 3.700