Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Noi te iubim de aici de jos". Dani şi Rebeca au murit pe loc, spulberaţi frontal de un SUV în Germania. Cei doi erau plecaţi în afară la studii

Doi tineri români de ani se află printre victimele unui accident de maşină cumplit de miercuri seara din Windhagen, Germania. Maşina în care se aflau a intrat frontal într-un SUV condus de o femeie de 25 de ani. Cei doi au murit pe loc, în timp ce alte 6 persoanele sunt rănite grav, conform Rheinische Post.

de Redactia Observator

la 04.10.2023, 21:35

Cei doi sibieni care au murit în accident se aflau în străinătate pentru a studia. Dani era student la Universitatea de Tehnologie din Aachen iar Rebeca la Universitatea din Köln. Destinele lor eu fost frânte prea rapid când într-o intersecţie, şoferul maşinii lor a pierdut controlul şi a intrat pe contrasens într-un VW Tiguan condus de o femeie. Şoferul maşinii se afla în stare gravă la spital, iar persoanele aflate în SUV au fost rănite, relatează Ora de Sibiu.

În urma accidentului tragic, mesajele au curs şi au transmis condoleanţe familiilor îndoliate.

Ploaie de lacrimi pentru cei doi tineri

Pe rețelele de socializare au fost postate zeci de mesaje de condoleanțe și de speranță după tragicul accident care a avut loc miercuri seara.

”Condoleanțe și multă putere! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”," ”Te-ai dus prea repede..Drum lin spre cer”, "Drum lin spre cer. Noi te iubim de aici de jos și tu ne păzești de acolo de sus”.

Poliţia locală a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactite care au fost împrejurările care au dus la tragicul accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Noi te iubim de aici de jos". Dani şi Rebeca au murit pe loc, spulberaţi frontal de un SUV în Germania. Cei doi erau plecaţi în afară la studii