Antena Meniu Search
x

Video Noua poză de profil a Primăriei Bicaz: O tânără care-și face selfie într-o toaletă publică. Reacţia primarului

Cei care au dorit să intre ieri pe pagina de socializare a primăriei din Bicaz au avut parte de o surpriză. La poza de profil, în loc să apară o imagine semnificativă a instituţiei, sau a oraşului, apărea o tânără ce-şi făcea un selfie într-o oglindă, în toaletă. Chiar dacă iniţial părea a fi o gafă a echipei de marketing, la mijloc ar putea fi vorba de un hacker pus pe glume. 

de Redactia Observator

la 12.03.2022, 12:26

Vezi și

Primarul n-a gustat gluma, aşa că a sesizat poliţia cu privire la cele întâmplate. În urma investigaţiilor, a ieşit la iveală că gluma ar fi fost făcută de un hacker din Marea Britanie. Tânăra din poză, însă, nu a fost identificată. 

Nicolae Sălăgean - primarul oraşului Bicaz: Eu n-aş susţine că ar fi fost o farsă, ci cea de-a doua presupunerea, de a pune primăria într-o poziţie nu tocmai plăcută. 

Poza de profil cu tânăra în baie nu e singura surpriză

Hackerul a schimbat toate datele de acces aşa că administratorii paginii nu mai au acces, dar speră ca Facebook să închidă pagina. Politica celor de la Facebook prevede că, pentru a revendica pagina este necesară legitimarea cu un act de identitate.

Pe acelaşi subiect

Ovidiu Iută - responsabil IT primaria Bicaz: Având în vedere că suntem o instituţie publică şi nu avem ce documente să le furnizăm. Au zis că ce le-am furnizat nu e suficient ca ei să ne identifice ca noi să fim proprietarul de drept al contului.

Localnicii au crezut că este vorba despre o glumă când au accesat pagina.

Localnic: O glumă, da, o glumă de prost gust. Nu cred că ar fi făcut vreun funcţionar din primărie aşa ceva. Totuşi e imaginea lor până la urma urmei. 

Localnic: Mă gândesc că nu-i chiar o glumă, mă gândesc că-şi bate cineva joc de primărie. 

Localnic: Fata-i frumoasă, baia-i frumoasă, dar nu cred că mergea la primărie. 

Între timp a fost făcută o nouă pagină pentru a nu induce în eroare cetăţenii, iar cei care vor să se informeze din surse sigure au la dispoziţie şi site-ul primăriei, care nu a fost afectat de activitatea hackerilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Noua poză de profil a Primăriei Bicaz: O tânără care-și face selfie într-o toaletă publică. Reacţia primarului