Antena Meniu Search
x

Noul film al seriei Războiul Stelelor a depăşit pragul de un miliard de dolari în încasări, la doar 12 zile de la lansare

Noul film al seriei Războiul Stelelor bate record după record, la Box Office. Tocmai ce a intrat în istorie ca prima peliculă care a depăşit pragul de un miliard de dolari în încasări, la doar 12 zile de la momentul lanăsrii.

Vezi și

 Noul film al seriei Războiul Stelelor bate record după record, la Box Office. Tocmai ce a intrat în istorie ca prima peliculă care a depăşit pragul de un miliard de dolari în încasări, la doar 12 zile de la momentul lansrii. Şi a devenit şi cel mai bine vândut film de Crăciun. Recordurile au fost doborîte fără a lua în calcul uriaşa piaţă a Chinei, unde filmul abia a avut premiera.

Forţa te cheamă!

Iar fanii au răspuns chemării "forţei" şi au invadat cinematografele. Iată cozile adunate, în California. La fel a fost şi în restul Statelor Unite, dar şi în alte ţări. Astfel, Războiul Stelelor: Trezirea Forţei, a devenit filmul care a obţinut un miliard de dolari din încasări, în cel mai scurt timp din istoria cinematografiei. Mai deţine deja şi recordul pentru cel mai profitabil debut la Box Office, dar şi pentru cele mai mari vânzări de bilete în ziua de Crăciun.

La toate acestea se vor adăuga, după lansarea din 9 ianuarie, şi încasările din China, a doua piaţă consumatoare de filme a lumii. Fanii şi-au arătat deja entuziasmul, la premieră.

A şaptea peliculă din seria Războiul Stelelor are, astfel, toate şansele pentru a deveni cel mai bine vândut film din toate timpurile. Primul loc e ocupat, deocamdată, de Avatar, cu încasări de 2,7 miliarde de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noul film al seriei Războiul Stelelor a depăşit pragul de un miliard de dolari în încasări, la doar 12 zile de la lansare