Antena Meniu Search
x

Nou-născut, ucis fără milă de propria mamă. Femeia din Neamţ l-a aruncat apoi într-o toaletă pentru a ascunde fapta

Caz revolător în municipiul Roman, din judeţul Neamţ. O femeie în vârstă de 36 de ani şi-a ucis pruncul, imediat după naştere, după ce l-a aruncat într-o toaletă. 

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 08:15

Aceasta a născut prematur, fără a anunţa pe nimeni, apoi, pentru a ascunde existenţa bebeluşului, aceasta a recurs la gestul cutremurător. Însă fapta de o cruzime ieşită din comun a fost descoperită la scurt timp de poliţişti, care au reţinut-o pe inculpată. Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz pentru că ştiau că femeia este gravidă şi au observat, miercuri, că ar fi născut, dar nu are bebeluşul.

Femeia riscă ani grei de închisoare

Femeia nu este la prima sarcină. Sursele din anchetă au declarat că femeia are „multiple sarcini”.

Vezi și

"Cauza a fost preluata de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ,  cercetările fiind efectuate de către organele de cercetare penala din cadrul SIC Neamţ, sub coordonarea procurorului criminalist, în vederea stabilirii tuturor imprejurărilor în care a fost savarsita fapta”, au transmis, miercuri, reprezentanţii IPJ Neamţ. Dacă va fi găsită vinovată de pruncucidere, femeia riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Evenimente » Nou-născut, ucis fără milă de propria mamă. Femeia din Neamţ l-a aruncat apoi într-o toaletă pentru a ascunde fapta