Antena Meniu Search
x

Video "Nu am cuvinte! Să te împuști pentru o femeie!" Un bărbat de 55 de ani din Vaslui, găsit mort în casă. Dan abia își cumpărase arma cu care s-a sinucis

O decepție în dragoste, depresie și teama de singurătate l-au împins pe Dan, un vânător de 55 de ani din Murgeni, județul Vaslui, să își încheie socotelile cu viața, vineri după-amiază, în propria casă. S-a împușcat direct în inimă, cu arma pe care abia și-o cumpărase de curând.

de Monica Palade

la 30.09.2023, 07:57

Vezi și

Alarma s-a dat înainte de orele prânzului, când un vecin a anunțat la 112 că bărbatul s-a împușcat. Un echipaj medical de la Ambulanta Murgeni a ajuns imediat în zonă, însă pentru vânător nu s-a mai putut face nimic. Victima prezenta o plagă împușcată direct în piept.

S-a împușcat în inimă în numele iubirii

Cu o seară înainte, Dan a fost la pescuit cu prietenul său. Lui îi povestise că are probleme în dragoste, dar nimic nu anunța tragedia care avea să urmeze. „Mi a spus că are probleme cu iubita lui, o femeie cu care are o relație de câțiva ani. S-ar fi certat. El a spus că se împușcă, dar nu l-am luat în serios. Era liniștit, își vedea de treaba lui. Aseară l-am adus acasă, nu părea supărat, a fost o zi relaxantă pe baltă. Nu m-am așteptat. Era vânător. Și el, și tatăl lui. Tocmai își luase pușcă. Nu am cuvinte! Să te împuști pentru o femeie!”, a povestit amicul.

Vecinii spun că, deși consuma alcool, Dan era un om liniștit care nu a creat niciodată probleme. Locuia singur și lucra zilier în construcții. Moștenise pasiunea pentru vânătoare de la tatăl său. Avea autorizație de vânătoare și deținea arma în mod legal. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Nu am cuvinte! Să te împuști pentru o femeie!" Un bărbat de 55 de ani din Vaslui, găsit mort în casă. Dan abia își cumpărase arma cu care s-a sinucis