Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Nu are lapte, nu are rost să se complice" Explicații uluitoare în cazul femeii care și-a lăsat pruncul să moară de frig, în curte, la sfatul mamei

O femeie din Galati şi-a lăsat nou-născutul să moară de frig la îndemnul mamei ei. Cele două au aruncat bebeluşul în grădină, apoi s-au întors în casă, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Vă avertizăm că detaliile poveştii vă pot afecta emoţional. 

de Adrian Obreja

la 16.11.2021 , 19:27

Scâncetele băieţelului abia venit pe lume nu le-au înduioşat pe cele două, mamă şi fiică. Femeile creşteau în casă 8 pisici şi 4 câini, dar n-au avut suflet să iubească un copil. După ce a ajutat-o să nască, mama şi-a sfătuit fiica să-l arunce ca să scape de grija lui. Cele două stăteau la un bătrân de 73 de ani, concubinul mamei. În grădina casei lui a fost găsit bebeluşul, abandonat pe pământul îngheţat.

Reporter: V-au zis că au aruncat copilul la dumneavoastră în curte?

Concubinul mamei: Nu. Eu stăteam în pat, nu am văzut nimic. 

Vezi și

Bebeluș lăsat să moară de frig. Oroarea a ieşit la iveală după ce fiica a spus prin sat că a scăpat de burtă

Pe acelaşi subiect

Lia Istrate, procuror: Una din vecinele familiei a luat-o în serios pentru că fusese observată în perioada anterioară că avea abdomenul mărit şi întrebată, de fiecare dată, răspunsul a fost că a mâncat prea mult.

Poliţiştii au fost nevoiţi să le caute prin sat pe cele două femei, ca să le găsească.

Localnic: Veneau de la bar. Ar fi zis că l-ar fi îngropat. S-a deplasat poliţia acolo şi s-a constat că copilul era undeva în grădină, în primă fază au crezut că-i doar o păpuşă. 

Localnic: Atâta le-a dus mintea, atât a făcut.

​Localnic: Nu-i corect ce a făcut. Trebuia să anunţe dispensarul, să anunţe cadrele medicale sau poliţia.

În cele din urmă, cele două au recunoscut totul, fără vreo urmă de remuşcare.

Lia Istrate, procuror: Bunica copilului a declarat că dumneaei mai consumă bere, băuturi alcoolice, concubinul dumneaei are afecţiuni medicale, iar convingerea bunicii era că inculpata nu are lapte şi nu are rost să se mai complice cu un copil.

Nimeni nu ştie cine era tatăl bebeluşului din Galați

Ionel Popoiu, primar Rădeşti: Mama trăia în concubinaj cu altcineva şi fata trăia în concubinaj cu altcineva care acum două luni a murit din cauza băuturii.

Cele două femei, de 72 şi 40 de ani, au fost arestate preventiv pentru omor calificat. Riscă acum să-şi petreacă tot restul vieţii după gratii.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » "Nu are lapte, nu are rost să se complice" Explicații uluitoare în cazul femeii care și-a lăsat pruncul să moară de frig, în curte, la sfatul mamei