Antena Meniu Search
x

"Nu mi s-a întâmplat absolut nimic rău". Cum a fost găsită Maria, studenta de la Litere. Mesajul postat de tânăra de 20 de ani

Maria, studenta care a fost găsită de autorități după mai bine de o săptămână de la dispariția sa, a postat un mesaj pe Facebook. După zile întregi de căutări ale polițiștilor, tânăra de 20 de ani s-a întors la familia sa, teafără și nevătămată. 

de Redactia Observator

la 24.05.2023, 08:30

Cum a fost găsită Maria, studenta de la Litere. Mesajul postat de tânăra de 20 de ani
Cum a fost găsită Maria, studenta de la Litere. Mesajul postat de tânăra de 20 de ani

Azi-noapte, după ce a fost găsită, tânăra a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde a mărturisit că este "complet teafără și nevătămată" și că nu i s-a întâmplat "absolut nimic rău" pe toată perioada dispariției sale. De asemenea, a ținut să mulțumească tuturor oamenilor pentru implicarea lor.

"Bună! Aș vrea să vă spun că sunt bine, m-am revăzut astăzi cu familia mea și nu mai sunt căutată de poliție. Nu mi s-a întâmplat absolut nimic rău, sunt complet teafără și nevătămată. Apreciez implicarea voastră în găsirea mea și mă bucur că există atâția oameni altruiști și plini de compasiune printre voi!", a scris Maria pe pagina de Facebook. 

Tânăra ar fi fost recunoscută de un bărbat, în Republica Moldova

Maria a fost dată dispărută de familia sa pe data de 10 mai. Fata a fost văzută ultima dată de mama sa, în dimineața zilei respective, spunând că urmează să se pregătească pentru a pleca la cursuri, la facultate. Însă nu a mai ajuns la universitate. Cu doar o zi înainte, a vorbit cu o mătușă, cu care avea o relație mai apropiată, fără să-i spună dacă intenționează să plece. I-ar fi spus, totuși, unei prietene, că va fi plecată pentru o perioadă, însă nu i-a dat și alte detalii. 

Potrivit ziaruldeiasi.ro, tot în aceeași zi, fata ar fi ajuns în Bucureși, acolo unde și-ar fi vândut telefonul și laptopul și ar fi plecat apoi spre Republica Moldova. Tânăra ar fi fost recunoscută de un cetăţean din Republica Moldova care a văzut o știre legată de dispariția ei și, fără vreo ezitare, a pus mâna pe telefon și a sunat la poliție. Ieri seară, după ce au aflat că fiica lor este în viață, părinții ar fi mers în Republica Moldova pentru a o lua acasă. Fata ar suferi de de ADHD, boala deficitului de atenţie şi hiperactivităţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Nu mi s-a întâmplat absolut nimic rău". Cum a fost găsită Maria, studenta de la Litere. Mesajul postat de tânăra de 20 de ani